Nový začiatok značky Volvo Cars s dídžejom Aviciim

8. mája o 21:50 h SELČ, mal premiéru nový videoklip, ktorý je výsledkom kreatívnej spolupráce švédskej automobilky Volvo Cars a jej hudobného krajana Aviciiho. Videoklip si môžete pozrieť tu.

Súčasťou tvorivej spolupráce švédskeho umelca a hudobného producenta Aviciiho so spoločnosťou Volvo Cars na jej novej kampani značky je prepracovaná verzia legendárnej skladby Feeling Good. Videoklip sa natáčal v Štokholme a v oblasti Österlen na juhu Švédska. Predstavuje miesta, ktoré majú pre Aviciiho osobný význam, a rozpráva jeho vlastný príbeh o obnove síl, ktorá nasledovala po niekoľkých rokoch náročného cestovania v rámci turné. Vo videoklipe účinkujú aj Aviciiho príbuzní a blízki priatelia.

„Za posledných šesť rokov som bol na jednom nekonečnom turné, okrem posledných deviatich mesiacov, keď som mal prestávku. Odohral som asi 325 predstavení za rok a k tomu som stále cestoval. To už takto nemohlo ísť ďalej,“ vyznal sa Avicii. „Nakoniec som musel prehodnotiť svoju situáciu a zmeniť životný štýl. Švédsko je pre mňa dôležité, tam čerpám silu a energiu a trávim čas s rodinou a priateľmi. Celý tento proces prehodnocovania a obnovy síl sa odrazil aj vo videoklipe, k čomu ma podnietilo Volvo. Myslím, že sme spolu odviedli skvelý kus práce.“

Skladbu Feeling Good pôvodne vybrala a navrhla automobilka Volvo Cars. Aranžmán produkoval Avicii a vokály naspievala americká speváčka a skladateľka Audra Mae.

„Je skvelé, že opäť pracujem s Audrou Mae. Má silný a emocionálne zafarbený hlas, ktorý je predchnutý hudobnými tradíciami folku a country. Naposledy so mnou pracovala na albume True, kde pri skladbe Addicted To You urobila zopár prvých krokov v oblasti elektronickej hudby. Audrin oduševnený prejav vdýchol tejto klasickej nahrávke nový život. Som veľmi spokojný s výsledkom,“ dodal spokojne Avicii.

Zverejnenie videoklipu, v ktorom účinkuje aj nové Volvo XC90, je ďalším krokom v procese transformácie značky Volvo Cars a odráža nové smerovanie tohto švédskeho výrobcu luxusných automobilov.

„Potešilo nás, že máme v tejto kampani príležitosť tak úzko spolupracovať s Aviciim, pretože to odráža čosi, čo sa deje okolo Aviciiho rovnako ako so značkou Volvo Cars,“ uviedol Alain Visser, hlavný viceprezident spoločnosti Volvo Car Group pre predaj, marketing a zákaznícke služby. „Vstupujeme do novej éry – éry Nového začiatku, ako sme kampaň nazvali. Máme za sebou niekoľko rokov intenzívnych investícií, počas ktorých sme našu značku zdokonalili. Výsledkom je nové, dynamickejšie Volvo Cars, ktoré citlivejšie reaguje na potreby a želania zákazníkov,“ dodal na záver Visser.

 

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.