Trio z Top Gear-u pokračuje na Amazone v novej relácii

Traja králi motoristického sveta podpísali zmluvu s TV stanicou Amazon Prime.

Amazon Prime je služba internetovej spoločnosti Amazon. Pomocou nej si dnes už môžete zakúpiť filmy, alebo si ich požičať a pozerať ich priamo na svojich televízoroch, alebo na počítačoch. Jediné čo potrebujete je pripojenie do sveta internetu. Takýmto spôsobom má Amazon v podstate neobmedzené možnosti a môže predávať čokoľvek, kdekoľvek. Aj na základe toho sa rozhodlo Amazon Prime podpísať zmluvu na novú (zatiaľ bezmennú) motoristickú reláciu s bývalými hviezdami BBC relácie Top Gear.

Jeremy Clarkson, ktorý v podstate celé ukončenie Top Gear-u zapríčinil, keď sa začiatkom roka dostal do konfliktu s kolegom zo štábu, zverejnil túto novinu na svojom Twitter účte 30.7.

James May, označovaný za Kapitána Slimáka (a pri tom má oficiálnu pretekársku licenciu) takisto zverejnil túto správu: Dobré správy! Mám prácu v Amazon Video UK. Zlé správy! Majú ju aj tí dvaja.

Sympatický a najnižší člen tria zverejnil: Mám prácu, mám prácu, mám prácu. Opäť ostrihané vlasy, čistý rifle a tréningové jazdy. Vpréééééd!

Zdroj: Twitter účty

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.