Verzie Solitaire a Master Class odvodené od nového BMW 750Li xDrive

Hlavnou motiváciou značky BMW je vyrábať najlepšie automobily. No aj najlepšie automobily sa dajú individuálne upraviť, aby vyhovovali prianiam a predstavám náročných zákazníkov.

O to sa už viac ako 20 rokov stará BMW Individual. Pri výrobe špeciálnych modelov spolupracuje s najlepšími špecialistami, medzi ktorých patria výrobca hodiniek Girard Perregaux, výrobca koncertných krídel Steinway&Sons či tradičný špecialista na výrobu strieborných produktov ROBBE & BERKING.

S novým BMW radu 7 sa značke BMW podarilo nastaviť nové štandardy v oblasti luxusu, komfortu a inovácií. Oddelenie BMW Individual posúva tieto požiadavky ešte ďalej a ukazuje, čo všetko je možné. Na základe vrcholného modelu BMW 750Li xDrive vznikli limitované edície “Solitaire Edition” a Master Class Edition”.

BMW 7 Solitaire one of 6BMW 7 Solitaire one of 6

Jedinečné tvary nového BMW radu 7 zvýrazňujú dve špeciálne farebné verzie, ktoré využívajú výnimočné laky z ponuky BMW Individual – čiernu BMW Individual Black Gold a bielu BMW Individual Metallic Solitaire White. Laky a ich špeciálny efekt so sklenými úlomkami, ktoré zvýrazňujú ich hlboký lesk. Výnimočnosť vozidiel umocňuje aj plaketa s nápisom “Solitaire” na C-stĺpiku všetkých siedmich modelov limitovanej edície či ozdobná lišta na zadnej časti s názvom špeciálnej edície.

BMW 7 Solitaire one of 6

Interiér predstavuje nový rozmer estetiky, luxusu a elegancie

Interiéru dominuje maximálny komfort posádky, estetika a elegancia. Jeho súčasťou je kožené čalúnenie jemnou hnedou kožou Merino vrátane čalúnenia strechy alkantarou v rovnakej farbe. Luxusný charakter modelu BMW 750Li xDrive verzií “Solitaire aj “Master Class” zvýrazňujú koberčeky z baranieho rúna s vysokým vlasom, rovnakou hnedou kožou potiahnuté priečinky v zadných dverách či pohodlné vankúše s vyšitými nápismi “Solitaire” alebo “Master Class”. Špecialitou je aj chladený box medzi zadnými sedadlami so sklenenými sektovými pohármi. O výnimočnosti a exkluzivite edície decentne informujú aj postriebrené plakety na stredovej konzole. Čerešničkou je na prianie dodávaná pätica diamantov vsadených do palubnej dosky a do dverí.

BMW 7 Solitaire one of 6BMW 7 Solitaire one of 6BMW 7 Solitaire one of 6BMW 7 Solitaire one of 6

Výnimočnosť vyhotovenia sa prejavuje aj v batožinovom priestore. Hnedé čalúnenie alkantarou podčiarkuje výsostne luxusné zameranie vozidla a je pripravené kedykoľvek prijať ušľachtilé kusy batožiny. K výnimočnému charakteru vozidla nevyhnutne patrí aj obzvlášť exkluzívny box na kľúče od vozidla. Ten je nalakovaný čiernym klavírnym lakom a zdobia ho diamanty. Priečinky na samotné kľúče sú čalúnené alkantarou.

BMW 7 Solitaire one of 6BMW 7 Solitaire one of 6

BMW Individual a poťahy kožou Merino – koža najvyššej kvality

Sedadlá patria k častiam vozidla, s ktorými sú majitelia v neustálom kontakte. Preto nevyhnutne vplývajú na pocit komfortu pri každodennom používaní. Poťahy kožou Merino patria v ponuke BMW Individual k tomu najlepšiemu, čo môže zákazník dostať. Koža je svojou štruktúrou veľmi príjemná na dotyk aj na pohľad. V týchto jedinečných poťahoch sa zrkadlí podstata oddelenia BMW Individual: schopnosť poskytnúť tie najlepšie materiály a vyhotovenie na špičkovej úrovni. Na čalúnenie sa vyberajú iba tie najlepšie výrobky dôsledne spracované vyberanými garbiarskymi majstrami. Preto je koža Merino od BMW Individual nanajvýš elegantná a vyznačuje sa jemným trblietavým efektom. Napriek tomu je odolná, priedušná a aj pri dlhých jazdách umožňuje telu prirodzene dýchať. Kožou Merino môžu byť v BMW radu 7 od BMW Individual čalúnené mimoriadne pohodlné sedadlá, ale aj palubná doska či B-stĺpiky.

BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6   BMW 7 Solitaire one of 6  BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6  BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6   BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6 BMW 7 Solitaire one of 6

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.