Inovatívny luxus – nová kolekcia BMW i

Vysoko módne oblečenie s použitím inovatívnej zmesi materiálov a štýlového dizajnu, ako aj rafinované kožené doplnky a príslušenstvo – to všetko v sebe jedinečným spôsobom spája zmysel pre zodpovednosť a prémiovú kvalitu.

S príchodom novej verzie BMW i3 s výrazne vyššou kapacitou batérie BMW Group znovu ukázala, ako sa najvyššie nároky na kvalitu a dizajn môžu optimálne dopĺňať s ekologickou udržateľnosťou. Takýto koncept prémiovej kvality, ktorá je do veľkej miery spojená s udržateľnosťou, charakterizuje aj novú kolekciu BMW i. Vysoko módne oblečenie s použitím inovatívnej zmesi materiálov a štýlového dizajnu, ako aj rafinované kožené doplnky a príslušenstvo – to všetko v sebe jedinečným spôsobom spája zmysel pre zodpovednosť a prémiovú kvalitu.

BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 27

Udržateľnosť spojená so špičkovou módou

Okrem viacerých športovo orientovaných štýlov, ktoré reprezentujú napríklad pánske a dámske športové bundy vyrobené z organickej bavlny, nová kolekcia BMW i po prvýkrát predstavuje aj luxusné prémiové módne oblečenie s inovatívnou kombináciou materiálov a strihov zaručujúcich prirodzene štýlový vzhľad.

BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 34

Top BMW i  možno jednoducho kombinovať s rôznymi štýlmi vďaka nastaviteľným asymetrickým zipsom na bokoch a voľnému strihu. Krásne hladký materiál, ktorý vytvára hodvábne elegantný dojem, sa skladá z meďnatého hodvábu a lyocelu. Tieto regenerované tkaniny sa vyrábajú z prírodných obnoviteľných surovín pomocou chemických postupov.

Rovnaká zmes moderných textílií je použitá aj v jednom z highlightov celej kolekcie – kombinéze BMW i. Kombinéza vo farbe uhlíková sivá prináša vzhľad, ktorý je športový, no zároveň má nádych nadčasovej elegancie, a vždy sa postará o výnimočný dojem. Okrem toho, že je vyrobená z mäkkého materiálu s jemným leskom, ponúka táto kombinéza aj dômyselne praktický štýlový koncept: skrytý zips v páse umožňuje rýchlo rozdeliť jednodielny kus oblečenia na bundu a nohavice – čo prináša ďalšie možnosti kombinovania rôznych štýlov a ďalej posilňuje hodnotu v oblasti udržateľnosti.

BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 35BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 30

Kardigan BMW i  je oveľa viac než naznačuje jeho názov. Stupňovitý golier s asymetrickým strihom a modrým okrajovým švom na vnútornej strane menia tento kardigan na štýlovú alternatívu klasického saka v štýle nedbalej elegancie.

Bunda BMW i  je ideálna do chladnejšieho počasia a jasne vyjadruje prémiovú hodnotu v oblasti ekologickej udržateľnosti. Hladká a drsná látka vyrobená z organickej bavlny a recyklovaného polyesteru sa dokonale spájajú v sofistikovanom dizajne. Podšívka na mieru šitej dámskej verzie a pánskej krátkej bundy obsahuje jemné farebné zvýraznenie vo svetlej farbe elektrická modrá na ozdobnom páse.

„Príručná“ udržateľnosť

Kolekcia BMW i ďalej obsahuje rad luxusných cestovných tašiek, ktorých dizajn a výrobné postupy sú taktiež v súlade s ekologickým prístupom. Napríklad jemná nappa koža použitá pri výrobe novej príručnej tašky BMW i je farbená špičkovým postupom v súlade s najmodernejšími normami ekologickej udržateľnosti v nemeckej garbiarni, ktorá sa špecializuje na udržateľnú výrobu. Tašky a kufre sú následne ručne spracovávané majstrami kožiarskeho remesla v talianskom ateliéri.

Okrem exkluzívnych materiálov a precízneho opracovania má príručná taška vo farbe uhlíková sivá s ručne farbenými okrajmi švov vo farbe elektrická modrá aj niekoľko praktických funkcií, napríklad integrované vrecko na perá, mobily a iné drobné predmety, alebo kožou lemované vnútorné vrecko na zips. Ak potrebujete tašku na prenášanie notebooku, no zároveň túžite po jedinečnom a estetickom kúsku, je tu pre Vás   kožená taška BMW i vyrobená z najjemnejšej nappa kože v rovnakom štýle.

Batoh BMW i  a  taška BMW i  sa vyrábajú z recyklovaného PET  a ekologicky vyrábanej kože a majú funkčne zameraný dizajn, vďaka ktorému sú vhodné na každodenné používanie. Zatiaľ čo tašku BMW i môžete používať ako príručnú tašku alebo ju nosiť na ramene, batoh sa dá jednoducho zmeniť na cestovnú tašku s praktickými vnútornými priehradkami s množstvom úložného priestoru. Jeho prešívaná zadná časť je inšpirovaná dizajnom sedadiel modelu BMW i3.

BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 28

Udržateľnosť pre ďalšie generácie

Aj tí najmladší môžu objaviť svet zábavy a ekologickej udržateľnosti BMW i vďaka interaktívnemu detskému tričku BMW i. Tričko z organickej bavlny sa predáva so súpravou textilných pier, takže môže získať jedinečnú farebnú schému, a s malými modelmi BMW i3 a BMW i8 na hranie z vystrihnutého kartónu.

Uvedené výrobky aj ďalšie modely z kolekcie BMW i je možné zakúpiť exkluzívne u vybraných predajcov BMW.

BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 01 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 02 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 03BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 04  BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 05 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 06 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 07 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 08 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 09 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 10 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 11 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 12 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 13 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 14 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 15 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 16 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 17 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 18 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 19 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 20 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 21 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 22 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 23 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 24 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 25 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 26   BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 29  BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 31 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 32 BMW i oblečenie doplnky accesories clothing 33

Približné ceny (môžu sa líšiť v závislosti od predajcov):

Dámsky top BMW i: 150,00 €

Dámska kombinéza BMW i: 280,00 €

Dámsky kardigan BMW i: 150,00 €

Bunda BMW i dámska aj pánska: 320,00 €

Príručná taška BMW i: 690,00 €

Kožená taška BMW i: 430,00 €

Batoh BMW i: 120,00 €

Taška BMW i: 99,00 €

Interaktívne detské tričko BMW i: 39,90 €

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.