“Driver Life” – nová kolekcia od Volvo Trucks.

Dňa 21.septembra predstavila spoločnosť Volvo Trucks novú kolekciu reklamných predmetov a to na medzinárodnej výstave IAA v Hanoveri. Kolekcia pod názvom Driver Life (Život vodiča) a jej promo kampaň je postavená na dvoch reálnych vodičoch, Trude a Jürgen.

S nástupom novej kolekcie Driver Life ukončila spoločnosť Volvo Trucks rozširovanie predchádzajúcej kolekcie, Travis. Nová kolekcia prináša odolnejšie, vysoko kvalitné oblečenie; modely sú pohodlné s novým sviežim dizajnom a výraznými odtieňmi farieb.

Reklamnú kampaň kolekcie „The Driver Life” reprezentujú dvaja skutoční vodiči: Trude Håland z mesta Bergen, Nórsko, a Jürgen Schwarzer z Berlína, Nemecko. V šiestich filmoch sa môžete zoznámiť s týmito silnými a tak odlišnými osobnosťami. Podarilo sa nám zachytiť rôzne momenty z ich každodenného života a chceme sa podeliť aj o ich názor na životný štýl, ktorý si zvolili.

Filmy sa natáčali v júni v Bergene a v auguste v Berlíne. Môžete si ich pozrieť na Volvo Trucks YouTube už od 21.septembera. Nová kolekcia bude prezentovaná prostredníctvom módneho časopisu Volvo Trucks, kampani na úvodných internetových stránkach, tlačových materiálov atď.

Odkaz na Volvo Trucks Merchandise Shop

Máte záujem o reklamné predmety spoločnosti Volvo Trucks?
Zaregistrujte sa k odberu noviniek na Volvo Trucks Merchandise http://store.volvotrucks.com/driver-life/

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.