Filmové lahôdky pre MX, SX aj Enduro milovníkov

Filmy na dvoch kolesách nevznikajú každý mesiac, ale keď sú vydané, tak stoja za všetky peniaze! To platí aj pre novinky, ktoré nemôžu chýbať vo filmotéke každého motorkára.

RIDE UNITED

FourOhFour Films a Red Bull Media House práve vydali obrovskú vec do sveta motoristických filmov. Jej názov je RIDE UNITED.

Účinkujú také hviezdy ako Ryan Dungey, Antonio Cairoli, Tom Pages, Jeffrey Herlings, Justin Barcia, Marvin Musquin, Cooper Webb, Toby Price, Jolene Van Vugt a mnoho ďalších. RIDE UNITED vám ukáže tie najlepšie vymetačky zákrut, najdivnejšie miesta na Zemi a na najtvrdšie trate. Severná Afrika, Taliansko, Francúzsko, Spojené kráľovstvo, Holandsko, USA a Australia. To sú miesta ktoré budete mať možnosť vidieť z pohľadu v prilbe. Sťahujte a kupujte tu:

iTunes: https://itunes.apple.com/us/movie/ride-united/id1150328231
Google Play: https://play.google.com/store/movies/details/Ride_United?id=l9481bscsRQ
DVD: www.rideunitedthemovie.com

MOTO 8

Svetovo obľúbená séria o terénnych motocykloch a skvelých jazdcoch sa vracia pod názvom MOTO 8. Opäť sa vrátia na plátno najväčší jazdci na najúžasnejšie miesta planéty. MOTO 8 očarí ďalším skvelým obrazovým, zvukovým aj strihačským umením. Od najväčších tratí až po jazdu cez 150km/h po Austrálii. Tešte sa na spomalené zábery vysokej rýchlosti, obrovské skoky a obraz z helikoptéry a to všetko v rozlíšení 4K.

Účinkujú: Dean Wilson, Kris Foster, Tom Parsons, Jessy Nelson, Haiden Deegan, Axell Hodges, Josh Hill, Toby Price, Ivan Ramirez, Cody Webb, Kevin Rookstool, Reagan Sieg, Tim Gajser a ďalší.

Sponzori: Cooper Tires, Discount Tire, Motosport, Polaris, KTM

Objednajte tu: http://www.MOTOtheMovie.com

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.