NOVINKY SUBARU NA AUTOSALÓNE V NITRE

Subaru má dôvod na oslavu. Rok 2016 je pre značku globálne, ale i na Slovensku veľmi úspešný. S medziročným nárastom o 46 % v mesiacoch január až september 2016 patrí Slovensko z hľadiska vývoja predaja medzi úspešne rozvíjajúce sa trhy Subaru.

Stav objednávok vozidiel dáva reálny predpoklad na udržanie tohto ambiciózneho trendu po celý rok. Najväčšou hviezdou expozície Subaru na Autosalóne v Nitre bude SUBARU LEVORG modelového roku 2017. Na automobilovej výstave, ktorá sa uskutoční od 13. do 16. októbra 2016, zažije Subaru ešte jednu, netradičnú premiéru: motoristickej verejnosti sa tu predstaví aj nový autorizovaný predajno-servisný partner Remesloservis Nitra.

SUBARU LEVORG MY 2017

Subaru na Autosalóne v Nitre predvedie svoje najpredávanejšie modely so symetrickým pohonom 4×4: veľký crossover OUTBACK a populárne SUV  FORESTER. Ten sa bude prezentovať s dieselovou i benzínovou motorizáciou a pre hudobných fanúšikov aj verziou s prémiovou audio výbavou Harman Kardon.

Najnovší prírastok v modelovom portfóliu značky – športové kombi LEVORG – je skvele jazdiace auto, postavené na podvozku Subaru WRX STI. Pre modelový rok 2017 prešlo inováciou a najzásadnejšia zmena prišla v oblasti bezpečnosti. Ako druhý model po Outbacku dostal Levorg do štandardnej výbavy asistenčný bezpečnostný systém EyeSight. Tento komplexný bezpečnostný asistent je oceňovaný v nezávislých testoch ako najlepšie fungujúci systém núdzového brzdenia, ktorý je schopný rozpoznávať aj chodcov. EyeSight však toho dokáže podstatne viac: jeho veľkou výhodou je integrácia šiestich funkcií v jednom bezpečnostnom systéme – vrátane adaptívneho tempomatu, protikolízneho systému škrtiacej klapky či systému stráženia jazdných pruhov. Levorg navyše disponuje aj systémom monitorovania priestoru za vozidlom, upozorňujúcim na blížiace sa autá, chodcov či cyklistov.

brand_photography_summer16_levorg_grade-a_0429_lr1

Nový autorizovaný partner

Autosalón na svojej domovskej pôde využije na predstavenie svojich aktivít najnovší autorizovaný partner Subaru na Slovensku, Remesloservis Nitra. Firma so 40-ročnou históriou v oblasti servisu a predaja automobilov štartuje spoluprácu so Subaru práve počas tejto horúcej motoristickej jesene. Strategicky umiestnené dealerstvo na výpadovke smerom na Bratislavu má ambície zvýšiť komfort i spokojnosť zákazníkov v nitrianskom regióne. Skúsenosti, stabilita a kvalita Remesloservisu prispejú k ďalšiemu posilňovaniu pozície Subaru na slovenskom trhu.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.