BMW doplnky. Špičková kolekcia pre nové BMW radu 5

Len niekoľko dní potom, čo sa nové BMW radu 5 Sedan objavilo na trhu, BMW Lifestyle spojilo svoje sily s prémiovými partnermi najzvučnejších mien – Montblanc, Bowers & Wilkins a Moleskine –, aby spoločne odprezentovali viacero skvelých doplnkov navrhnutých presne pre dnešný životný štýl:  súpravu BMW pre Activity Key, slúchadlá BMW a  inteligentné písacie potreby BMW.

Okrem najvyššej kvality je ich spoločným menovateľom presné pochopenie súčasného životného štýlu, kľúčovými prvkami ktorého je bezchybná konektivita, ako aj nekompromisný dizajn.

BMW doplnky

Produkty zamerané na infotainment a súprava osobných doplnkov vhodne dopĺňajú širokú ponuku technológií zabudovaných do BMW radu 5, čo z nich robí ideálne nástroje pre každého top podnikateľa priamo vo vozidle i mimo neho.

Transformácia kľúča od vozidla na elegantný osobný doplnok

Súprava Activity Key  – Montblanc pre BMW premení BMW Activity Key na elegantný osobný doplnok. Vďaka jeho kompaktným rozmerom 5 x 2 cm môžete mať Activity Key vždy pri sebe; majitelia tohto kľúča navyše už na odomykanie svojho vozidla nebudú musieť stlačiť žiadne tlačidlo. Jeho modulárny dizajn poskytuje širokú škálu možností ako ho bezpečne odložiť a zároveň mať vždy poruke.

BMW a Montblanc nadviazali na úspech svojej spolupráce s názvom „Montblanc pre BMW“ a vytvorili úžasnú sadu doplnkov, spĺňajúcu tie najprísnejšie kritériá kladené na dizajn aj funkčnosť. Elegantný remienok Montblanc z jemnej čiernej hovädzej kože transformuje Activity Key na štýlový doplnok, ktorý jeho majiteľ môže nosiť na zápästí. Súprava Activity Key „Montblanc pre BMW“ obsahuje aj kvalitný prívesok na kľúče s koženou vložkou s vyrazenými slovami „Montblanc pre BMW“ – Activity Key tak môže cestovať so svojím majiteľom v klasickom štýle.

Výnimočný hudobný zážitok

Špičkovú akustiku systémov priestorového zvuku Bowers & Wilkins dostupnú pre nové BMW radu 5 si teraz môžete vychutnať aj mimo vozidla, náhlavné  slúchadlá BMW Bowers & Wilkins P3 S2  ohromia svojou špičkovou kvalitou zvuku.

Jedinečný dizajn s konštrukciou reproduktorov z leštenej nehrdzavejúcej ocele a náhlavným pásom vystlaným jemnou jahňacou kožou slúchadlám zaručuje športový a zároveň elegantný vzhľad. Vďaka šikovnému mechanizmu sa dajú zložiť tak, aby nezaberali veľa miesta. Pri skladovaní ich ochráni ich robustné puzdro.

Dokonalá integrácia analógového a digitálneho obsahu

BMW spojilo svoje sily s renomovaným výrobcom notebookov Moleskine. Výsledkom tejto spolupráce sú inteligentné písacie potreby, ktoré vo veľkom štýle demonštrujú plnú integráciu a dostupnosť analógového a digitálneho obsahu. Pomocou notebooku Moleskine, známeho ako Paper Tablet, môžete ručne vytvoriť písaný text aj obrázky a potom ich digitálne preniesť do smartfónu či tabletu, kde ich možno ďalej používať. S pomocou programu Microsoft Office 365 inštalovanom vo vozidle si používatelia môžu pozrieť, čo vytvorili pomocou písacích potrieb  BMW Smart Writing Set.

Túto plynulú integráciu podčiarkuje špičková technológia. Technológia NCode™ od Moleskine, ktorú nájdeme len v tomto produkte, presne špecifikuje polohu pera Smart Pen+ voči stránkam Paper Tabletu, čím zaručuje, že zariadenie zaznamená každý ťah pera. Priložená aplikácia jednoducho prenáša ručne písané poznámky z notebooku na obrazovku mobilného zariadenia alebo si ich môžete pozrieť a zdieľať pomocou Microsoft Office 365 v BMW radu 5.

S exkluzívnou skicou nového sedanu BMW radu 5 na kryte notebooku a nenápadným nápisom BMW na uzávere pera sú písacie potreby BMW Smart Writing Set praktickým doplnkom pre každého, kto oceňuje pohodlnosť zapisovania poznámok ručne, no nechce sa ochudobniť o výhody digitálnej kreativity. Rozhodne nemôže chýbať vo výbave žiadneho ozajstného nadšenca BMW.

Písacie potreby BMW Smart Writing Set a slúchadlá BMW Bowers & Wilkins budú dostupné od marca na webovej stránke shop.bmw.com, ako aj u vybraných predajcov BMW.

Súprava Activity Key „Montblanc pre BMW“ bude k dispozícii od leta roku 2017.

Výrobcom odporúčané maloobchodné ceny:

  • Súprava Activity Key „Montblanc pre BMW“: 430,00 EUR
  • Slúchadlá BMW Bowers & Wilkins P3 S2: 150,00 EUR
  • Písacie potreby BMW Smart Writing Set: 250,00 EUR

 

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.