Renault Trucks C 8×4 Tridem domiešavač betónu pre BML

Zástupcovia spoločnosti BML, ktorá sa špecializuje na prepravu betónovej zmesy v regióne Auvergne Rhône Alpes, si prevzali 21. februára 2017 v Lyone kľúče od modelu Renault Trucks C8x4 Tridem. Vozidlo je vďaka svojej konštrukcii veľmi ľahko ovládateľné a vhodné prevažne pre prevádzku v mestách.

Renault Trucks C8x4 Tridem

21. februára 2017 si Philippe Ville, riaditeľ spoločnosti BML (Béton des Monts du Lyonnais), prevzal z rúk Christopha Deshayes, obchodného riaditeľa Renault Trucks Francúzsko, kľúče od modelu Renault Trucks C8x4 Tridem. Toto vozidlo bude nasadené do prevádzky v rámci stavebných aktivít spoločnosti BML v mestskej aglomerácii, konkrétne pri výstavbe parkoviska Saint-Antoine v Lyone.

Renault Truck C8x4 Tridem disponuje krátkym rázvorom 3200 mm, štvrtou riaditeľnou nápravou, so kráteným polomerom zatáčania o 900 mm, ktorý je tak o 10% lepší v porovnaní s podvozkom 8×4 a výrazne tak zlepšuje ovládateľnosť. „Našim hlavným problémom je manévrovateľnosť vozidiel na staveniskách a to je dôvod, prečo sme hľadali vozidlo vhodné pre prevádzku na stavbách v mestskom prostredí, ktoré je pre klasické stavebné vozidlo ťažko prístupné,“ vysvetľuje Philippe Ville.

Pre Renault Trucks je úplne kľúčové ponúkať svojim zákazníkom dopravné riešenie dokonale prispôsobené potrebám ich podnikania. Renault Trucks C8x4 Tridem zodpovedá požiadavkám spojeným s dopravou betónovej zmesy vďaka prepravnému objemu 9m3. „Pneumatické pérovanie tohto modelu prináša našim vodičom dokonalý komfort na palube, umožňuje im ľahko a automaticky prispôsobiť výšku podvozku konkrétnym potrebám na stavbe alebo na ceste.“ povedal Philippe Ville. Vo chvíli, keď je vozidlo nezaťažené, prispieva zadná riaditeľná náprava k nižšej spotrebe paliva a súčasne znižuje opotrebenie pneumatík, zatiaľ čo u naloženého vozidla veľmi výrazne zlepšuje jeho priľnavosť.

Vozový park spoločnosti BML sa skladá z 200 vozidiel, prevažne značky Renault Trucks. „ Dlhé roky sme verní značke Renault Trucks. Kladieme dôraz predovšetkým na kvalitu vozidiel a pohodlie na palube, ktoré ponúkajú nové kabíny. Blízkosť siete a kvalita popredajných služieb bola dalším veľmi dôležitým kritériom pri našom výbere,“ upresnil Philippe Ville. „Naviac pôsobíme v lyonskom regióne a tak nám voľba modelu značky Renault Trucks príde úplne logická.“

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.