800 000 vozidlo Renault Trucks vyrobené v továrni Bourg en Bresse

Bruno Blin, prezident Renault Trucks, odovzdal v areáli továrne Bourg en Bresse vo štvrtok 6. apríla 2017 kľúče od modelu Renault Trucks C 430 8×4 Thierry Pigeonovi, prezidentovi skupiny Pigeon.

Tento model bol v poradí 800 000. vozidlom, ktoré zišlo z výrobnej linky továrne Renault Trucks, otorenej v Bourg en Bresse v roku 1964.

800 000 vozidiel z jednej továrne

Vo štvrtok 6. apríla 2017 si Thierry Pigeon, prezident skupiny Pigeon prevzal z rúk Bruno Blina, prezidenta Renault Trucks, kľúče od 800 000 vozidla, ktoré bolo vyrobené v továrni Renault v Bourg en Bresse.

Renault Trucks C430 8×4

Toto 800 000 vozidlo, model C430 8×4 domiešavač betónu, sa pripojilo k flotile 500 nákladných vozidiel skupiny Pigeon. „Skupina Pigeon vlastní rad vozidiel Renault. Vieme, že sa môžeme rok čo rok spoľahnúť na ich kvalitu, spoľahlivosť a robustnosť“, upresňuje Thierry Pigeon, prezident skupiny Pigeon. „Sme veľmi spokojní s úrovňou spotreby a inovatívnymi technológiami, rovnako tak ako s ergonómiou a pohodlím pre našich vodičov, ktoré nový modelový rada Renault prináša.“

Prezident Renault Trucks Bruno Blin počas slávnostného odovzdávania kľúčov prehlásil: „Bourg je výnimočným miestom. Od roku 1964 táto továreň vyrába vozidlá, ktoré zodpovedajú tým najvyšším nárokom profesionálov v doprave, medzi ktorých patrí i skupina Pigeon. Vďaka dostupnosti našej siete a vzťahov so zákazníkmi sme schopní reagovať na potreby trhu.“ Bruno Blin taktiež poďakoval spoločnosti Kertrucks, ktorá je autorizovaným dílerom Renault nákladných vozidiel v Bretónsku a úzko spolupracuje so skupinou Pigeon.

Výrobný závod v Bourg en Bresse bol postavený v roku 1964 a zamestnáva 1 400 pracovníkov. Každý deň zíde z výrobnej linky 120 vozidiel diaľkovej, stavebnej a ťažkej stavebnej dopravy (modely T, C a K). Značka Renault Trucks má vo Francúzsku ďalšie tri továrne: Lyon, Limoges a Blainville-sur-Orne.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.