Nové BMW radu 1

Športové na prvý pohľad. S novými modelovými verziami, prepracovaným interiérom, vylepšenou konektivitou a s aktuálnou generáciou iDrive. Nové BMW radu 1 je pripravené na štart.

BMW radu 1 má niekoľko noviniek

Nová generácia najšportovejšieho vozidla v prémiovom kompaktnom segmente sa s 3- aj 5-dverovou karosériou predstaví v júli 2017. Značka BMW je presvedčená, že nový model napíše ďalšiu kapitolu úspešného príbehu BMW radu 1: medzi rokmi 2011 až 2017 sa predalo milión kusov modelu radu 1. Zameriava sa predovšetkým na Európu, ktorá má na predajoch 70-percentný podiel. Najväčšie trhy sú Nemecko, Veľká Británia a Čína

  • Nové špeciálne modelové verzie Edition Sport Line Shadow, Edition M Sport Shadow a BMW M140i Edition Shadow podčiarknu športovú a zároveň elegantnú príťažlivosť vozidla s čiernou maskou chladiča, čiernym pozadím LED svetlometov a zatmavením zadných LED svetlometov.
  • Príťažlivosť BMW radu 1 zvyšujú dva nové laky – oranžový Sunset Orange a modrý Seaside Blue. Vzhľad exteriéru vylepšuje aj päť nových druhov 17- a 18-palcových diskov kolies z ľahkých zliatin.
  • Prístrojová doska s novými tvarmi sa výrazne orientuje na vodiča a vytvára väčší pocit priestoru. Hodnotu interiéru zvyšujú exkluzívne materiály a nové možnosti koženého čalúnenia.
  • Inovatívny spôsob ovládania s ostatnou generáciou systému iDrive. Príplatkový navigačný systém Professional s 8,8-palcovou dotykovou obrazovkou, hlasovým ovládaním a s ovládačom iDrive Controller s rozhraním citlivým na tlak.
  • Služby BMW ConnectedDrive zaručujú mimoriadne vysokú úroveň konektivity. Nové BMW radu 1 je dostupné s aktuálnymi dopravnými informáciami (RTTI) s predvídaním nebezpečenstva, informáciami o parkovaní a so zabudovanou funkciou Microsoft Exchange na prijímanie a upravovanie e-mailov, podujatí v kalendári a položiek v kontaktoch. Súčasťou výbavy je integrácia mobilných telefónov prostredníctvom Apple CarPlay, induktívne nabíjanie a WiFi hotspot pre desať zariadení.
  • Široká ponuka výkonných a úsporných motorov obsahuje troj-, štvor- a šesťvalcové benzínové jednotky a troj- a štvorvalcové naftové verzie. Výkonové spektrum sa pohybuje od 80 kW (109 k) v BMW 116i po 250 kW (340 k) v BMW M140i (kombinovaná spotreba: 7,8 – 3,4 l/100 km; kombinované emisie CO2: 179 – 89 g/km)*.
  • Pohon zadných kolies (neponúka ho nik z konkurentov) znamená najvýraznejšiu jazdnú dynamiku v segmente. V ponuke príplatkovej výbavy sa nachádza aj inteligentný pohon všetkých kolies BMW xDrive.
* Hodnoty spotreby vychádzajú z testovacieho cyklu EU a môžu sa líšiť v závislosti od rozmeru použitých pneumatík.

 
 

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.