2 DNI PODPORY INOVÁCIÁM SLOVENSKA

Aby mohlo ísť Slovensko dopredu, potrebuje pre svoj rozvoj vlastné inovácie a inovatívne využívanie nových technológií.

Naša krajina musí byť súčasne konfrontovaná s trendmi sveta v tejto oblasti a musí stimulovať a využívať všetky komparatívne výhody krajiny a vlastný potenciál – mozgový trust odborníkov Slovenska. Aby sa výsledky inovačných zámerov a krokov premietli do hospodárskeho rastu, je podmienkou procesu realizácie spolupráca zainteresovaných zložiek počnúc R&D, startups, veda-školy-priemysel, až po business, firmy, governments na všetkých úrovniach a ďalších, podporovaná politikou podpory inovácií na najvyšších miestach.

Práve myšlienka prepojenia a podpory inovácií na Slovensku bola hnacím motorom pre zakladateľa a organizátora Davyho Čajka k pokračovaniu konferencie TechSummit. Medzinárodný summit bol pripravený a realizovaný s cieľom poukázať na inovácie a technologické zmeny v ekonomike, ktorý sa konal 10. – 11. mája 2017 v hoteli Crowne Plaza v Bratislave.

Nosnými témami konferencie boli: Cyber security, Biomed HealthTech, Internet of Things, Smart Cities & Regions , Industry 4.0 a Startups.

Podarilo sa nám pootvoriť dvere do budúcnosti Na druhom ročníku mega konferencie Tech Summit & GadgetEXPO 2017 vystúpilo 103 rečníkov z 10 krajín sveta a v rámci časti GadgetExpo 27 firiem predstavilo unikátne špičkové technológie.

Niekoľko ďalších dát z konferencie Techsummit:

  • check inn viac ako 400 účastníkov
  • online prenos z konferencie za obidva dni pozeralo celkovo 475 ľudí
  • 136 naplánovaných bilaterálnych stretnutí

Na úspechu realizovanej konferencie Tech Summit & GadgetEXPO 2017 sa okrem speakrov a účastníkov podieľalo výbornou spoluprácou Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky a rada našich ďalších tuzemských i zahraničných partnerov, s ktorými sme nadviazali partnerské vzťahy v kontexte tiež pre prípravu tretieho ročníka Tech Summit & GadgetEXPO 2018.

Ďakujeme exkluzívnemu partnerovi, firme Master card, Silver partnerom ESET, FORTINET, T-mobile, partnerom Britská obchodná komora, SBA a hlavnému mediálnemu partnerovi SME , a všetkým ostatným našim partnerom, speakrom, moderátorom, účastníkom a spolupracovníkom a dobrovoľníkom, ktorí participovali na Tech Summit & GadgetEXPO 2017.

Už teraz Vás pozývame na 3. ročník konferencie Tech Summit & GadgetEXPO 2018, ktorá sa uskutoční v novom termíne v roku 2018 Bratislave. Konferencia TechSummit 2018 bude významná, kedže pôjdeme viac do hĺbky v témach, pri ktorých bude možnosť sa stretnúť so slovenskými i zahraničnými lídrami osobne, nadviazať nové kontakty a inšpirovať sa, čo je jeden z mnohých dôvodov, prečo sa stať jej účastníkom.

Nie sme „iba konferencia“, ale aj obchodná platforma, na ktorej vytvárame príležitosti pre integrácie nových inovácií.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.