Touratech servis BMW moto

BMW motocykle Žilina. Nielen BMW a nielen motocykle

MD-Bavaria je autorizovaný predajca a servisné stredisko automobilov BMW. Okrem nových a jazdených automobilov začali tento rok predávať aj BMW motocykle v meste Žilina a ku tomu ponúkať aj mnohé ďalšie služby.Predajných miest pre motocykle a moto-oblečenie BMW je na Slovensku pomerne málo vzhľadom na počet predajcov japonských strojov. Teraz sú zastúpenia na západe, strede, východe a najnovšie aj na severe Slovenska.

BMW motocykle Žilina ponúkajú omnoho viac

Spoločnosť MD-Bavaria si vďaka výborne vybudovanému menu skrz automobily BMW pribral do svojho portfólia predaj, servis a zapožičiavanie motocyklov BMW Motorrad. Zároveň ponúkajú ochranné, ale aj voľnočasové oblečenie BMW, chrániče BMW, prilby BMW a rôzne ďalšie doplnky ku BMW motocyklom. Aby ale vyhoveli rôznym jazdcom a neobliekali trebárs zarytého “Honďáka” do oblečenia konkurenčnej značky, majú na výber aj ďalšie značky.

Prilby značky Schubert a chrániče a oblečenie či už do dažďa alebo do horúcich dní REV’IT! . Doplnky od Touratech Slovakia  vám vedia zabezpečiť aj namontovať. No prirodzene budú viacerí jazdci takí, že si budú chcieť diely na svojho miláčika montovať osobne a vychutnávať si ten strávený čas. Dve preplnené poschodia vám umožnia dotknúť sa vyskúšať si motocykle ale aj oblečenie a chrániče všetkého druhu. V podzemí je zase k dispozícii bar s reprezentačným priestorom a ku tomu (a to hlavne) miestnosť s výhľadom na servis. Tak budete mať svoju lásku (pretože jazdec si vždy cení svoju motorku viac, ako seba) vždy pod drobnohľadom.

Osobné skúsenosti opýtaného zákaznika Vlada: “pri príchode do predajne ako skôr zvedavého človeka sa o mňa zamestnanci MD-Bavaria starali naozaj ukážkovo. Vrúcnosť, ochota a snaha vyhovieť bola na dnešnú dobu až prekvapivá. Tovar ktorý nebol k dispozícii mi objednali, zabezpečili dovoz do pár dní a ešte mi aj pripravili kávu, či už pri objednávaní, alebo pri prebratí tovaru.”

Osobné skúsenosti opýtaného zákaznika Mira:” to, že doplnili jednoznačkový tovar aj o ďalší tovar, resp. iné značky je skvelé. Takéto niečo veľké tu priamo v Žiline nie je. Nie vždy sa dá sadnúť na motorku, alebo do auta a ísť niekoľko kilometrov do iného mesta pre trebárs jedny rukavice. A pri objednaní na dodávku zas tie rukavice nemusia sedieť. Páči sa mi to, chválim prístup.”

Fotogaléria



BMW motocykle Žilina chrániče oblečenie moto motorka motorky Motorrad Schubert REV'IT! rukavice ladvinka ladvinkový pás motooblečenie doplnky navigácia čižmy topany mixmotor motormix MD-Bavaria servis Touratech

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.