Volvo Ocean Race Edition pre Volvo FH13 a Volvo FH16 truck trucker trucking truckerfamily TIR ťahač náves príves traktor kamion mixmotor truck interior interiér extriér exterior

Volvo Ocean Race Edition pre Volvo FH13 a Volvo FH16

Volvo Ocean Race Edition vychádza už z dlhoročnej tradície značky Volvo Global ako takej. Vzťahuje sa nielen na oblečenie, osobné autá, stavebné stroje, ale aj na nákladné autá. Je to pocta súťaži o najrýchlejšiu plachetnicu s najlepšou posádkou. Každoročne sa táto súťaž koná v iných vodách a pre rok 2017 je to štart v španielskom meste Alicante a cieľ v studenom holandskom meste Haag.

Volvo Ocean Race Edition pre Volvo FH13 a Volvo FH16

Limitovaná edícia Volvo Ocean Race Edition pre nákladné autá Volvo FH13 a Volvo FH16 zahŕňa tieto prvky v kabínach Globetrotter, Globetrotter XL:

Airbagy na vodičovej strane, podporu pri obiehaní prekážok v cestnej premávke, upozorňovanie vodiča v prípade nebezpečia, adaptívny tempomat s automatickou brzdou, alarmový systém kabíny na ochranu pred lupičmi, uzamykateľná schránka, laminované bočné okná, diaľkové ovládanie, červené bezpečnostné pásy.

Výkonový balík:motor Volvo D13 500 hp alebo 540 hp, prevodovka Volvo I-Shift Dual Clutch, retardér. Ak chcete využiť svoj ťahač vo vážne náročných podmienkach, je k dispozícii aj model FH16 s výkonom 750 hp a krútiacim momentom 3500Nm.

Ďalšie prvky:

Kompletná spojlerová sada – strešné, bočné, medzinápravové, Balík DRIVE+, Balík 2 BED+, Balík MEDIANDF, Balík VISI+, Balík I-Shift pre diaľkovú dopravu TP-LONG, Vysokoleštené ráfiky kolies Dura-Bright, Pneumatiky 385/55 R 22,5 a 315/70 R 22,5 ,Zdokonalená kabínová parkovacia klíma, Elektronický indikátor zaťaženia náprav, Bi-xenónové svetlomety, Kožený poťah volantu, Nastaviteľný volant a stĺpik riadenia, 3 polohy, Tocnica JOST, Farba kabíny modrá metalíza tmavá, Polep kabíny motívom Volvo Ocean Race.


About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.