Mercedes-AMG GT R test race track inside outside exterior interior zvuk sound video mixmotor truck tit video

Mercedes-AMG GT R prehliadkový test. Exteriér, interiér a zvuk

Mercedes-AMG GT R je pretekár na bežné cesty, ale aj na rôzne trate sveta. Teraz máte možnosť vidieť a vypočuť si aké je to vo vnútri tohto plnokrvníka.Z najnáročnejšej pretekárskej trate na svete priamo na cesty: spoločnosti MercedesAMG sa nikdy predtým do žiadneho sériového vozidla nepodarilo integrovať toľko technológií typických pre motoristický šport ako v prípade nového modelu AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R má mnoho jedinečných prvkov

Koncept umiestnenia motora vpredu za prednou nápravou s transaxle usporiadaním, osemvalcový motor s dvomi turbodúchadlami a menovitým výkonom 430 kW/585 k, výrazne prepracovaný podvozok, nová aerodynamika a inteligentná odľahčená konštrukcia položili základy pre mimoriadne dynamický pôžitok z jazdy. Už pri pohľade z diaľky exkluzívna povrchová úprava s lakom AMG green hell magno nenecháva nikoho na pochybách o tom, kam siahajú korene tohto športového vozidla, u ktorého väčšina vývojárskych prác prebehla v „Zelenom pekle“ pretekárskeho okruhu Nurburgring. Širšie predné a zadné blatníky umožňujú dosiahnuť väčší rozchod kolies pre optimálnu trakciu a ešte rýchlejší prejazd zákrut.

Nový spojler predného nárazníka s aktívnymi prvkami, veľké zadné krídlo a nový spojler zadného nárazníka s dvojitým difúzorom zvyšujú aerodynamickú efektívnosť a zaručujú optimálnu priľnavosť. Ľahké kované disky so závodnými pneumatikami (sériovo) sú taktiež navrhnuté so zreteľom na maximálnu jazdnú dynamiku. To isté platí pre ďalšie novinky, ako je aktívne riadenie zadnej nápravy, kontrola trakcie nastaviteľná v deviatich stupňoch a podvozok s nastaviteľnou svetlou výškou s doplnkovou elektronickou reguláciou. Ba čo viac, nová mriežka chladiča AMG Panamericana umocňuje jedinečný výraz modelu AMG GT R. Jej charakteristický tvar s vertikálnym rebrovaním oslávil svoju svetovú premiéru v športovom vozidle MercedesAMG GT3. Teraz nastáva tá chvíľa, keď si po prvýkrát nachádza svoje miesto vo výbave sériového vozidla od AMG.

Galéria Mercedes-AMG GT R

  Mercedes-AMG GT R test race track inside outside exterior interior zvuk sound video mixmotor truck 40

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.