SelecTrucks už aj na Slovensku. Použité nákladné vozidlá na úrovni

Spoločnosť Mercedes-Benz Slovakia (MBSK) v máji 2017 na slovenskom trhu uviedla a začiatkom jesene naplno sprevádzkovala centrum pre predaj jazdených nákladných vozidiel pod značkou SelecTrucks (https://www.selectrucks.sk/domov.html). Celosvetovo úspešný koncept vznikol v Severnej Amerike (etabloval sa v USA, Kanade a v Južnej Amerike), kde sa pre nákladné vozidlá spoločnosti Daimler dodávané na americký kontinent používa už druhé desaťročie. V súčasnosti značka plánuje postupnú expanziu na ďalšie európske trhy.

Slovenské centrum SelecTrucks

Slovenské centrum SelecTrucks funguje v celosvetovo jednotnom a vysokom štandarde obchodu a služieb jazdených nákladných vozidiel. Ponúka široký výber a profesionálne poradenstvo pri kúpe jazdených nákladných vozidiel, preverených rozsiahlou servisnou prehliadkou a so zárukami na ich technický stav. Zároveň sprostredkuje rôzne formy ich financovania, vrátane aktuálne žiadaného operatívneho leasingu. Súčasťou jeho služieb je okrem iného ich výkup na protihodnotu alebo komisionálny predaj.

Nové centrum služieb je úzko prepojené na celosvetovú sieť SelecTrucks, čo zvyšuje schopnosť dodať zákazníkovi tiež prostredníctvom cezhraničných dodávok, žiadané vozidlo čo najbližšie žiadanej konfigurácii, cenovej relácii resp. zákazníkom preferovanými vlastnosťami. SelecTruck ponúka svoje služby nielen pre domáce či zahraničné firmy (osobitne z regiónu Strednej a Východnej Európy) v segmente nákladnej dopravy ale tiež pre ostatných obchodníkov s jazdenými nákladnými vozidlami.

„SelectTrucks ponúka použité vozidlá v certifikovanej kvalite za prijateľné ceny, na druhej strane férovo a rýchlo ich tiež odkupuje. Jednotlivé transakcie uskutočňuje komplexne a garantuje pritom odborné poradenstvo zodpovedajúce individuálnym potrebám každého zákazníka“, ubezpečuje Vladimír Valent, vedúci predaja jazdených nákladných vozidiel MBSK.

SelecTrucks Slovensko jazdené použité nákladné vozidlá 02

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.