Výbava pre motorkárov BMW Motorrad 2018

Celý život je dobrodružstvo a na motocykli sú tieto dobrodružstvá ešte intenzívnejšie. To je dôvod, prečo výbava pre motorkárov od BMW Motorrad pre rok 2018 obsahuje radu špecálnych položiek, ktoré v sebe do posledného detailu odrážajú filozofiu „Make Life a Ride“. Nová kolekcia je plná prvotriednych a funkčných produktov, ktoré sú vhodné do každého počasia a spĺňajú všetky potreby jazdcov. Prémiový prístup BMW Motorrad sa vzťahuje aj na kompletný program výbavy motorkárov pre rok 2018: vysoko kvalitné materiály, veľmi zodpovedné spracovanie a bezpečnosť vychádzajúce z najmodernejších technológií.

Výbava pre motorkárov BMW Motorrad 2018

Jedným z najvýraznejších prvkov kolekcie výbavy pre motorkárov BMW Motorrad 2018 je pocta Gastonovi Rahierovi, legendárnemu víťazovi rallye Paríž-Dakar. Exkluzívne bundy VentureNeon so žiarivo oranžovými rukávmi a ramenami a prepracovanými výšivkami vzniknú v obmedzenom počte 1000 kusov. Bezpochyby pôjde o cenný zberateľský predmet – avšak až príliš atraktívne na to, aby visel v šatníku a zapadal prachom. Koniec koncov, táto nádherná replika je vybavená všetkými praktickými prvkami, ktoré si môže enduro nadšenec priať.

Prilba BMW System 7 Carbon

Prilba System 7 Carbon od BMW Motorrad sa dokáže behom chvíle a bez akéhokoľvek náradia zmeniť z uzatvorenej na plnohodnotnú otvorenú prilbu. Táto prilba stanovuje úplne nové štandardy v oblasti bezpečnosti, aerodynamiky a univerzálnosti.

Cestovný oblek StreetGuard

Vysoko kvalitný cestovný oblek StreetGuard, ktorého rozsiahle prednosti mu umožňujú nosiť ho pri teplotách pod bodom mrazu až po horúce letné dni, ponúka veľký rozsah využitia. Ľahký oblek Venting, ktorý je vybavený konceptom vetrania, zaisťujúcim bezkonkurenčný jazdný komfort, je skvelou voľbou pre jazdu v letných dňoch. Enduro začiatočníci sa môžu tešiť na oblek GS Dry, skúsení cestovatelia si zamilujú prémiový oblek Rallye a individualisti zvolia kožený cestovný oblek Atlantis do každého počasia. Všetky nové obleky BMW Motorrad majú pre rok 2018 nový vzhľad a tiež množstvo vylepšení.

Bundy a vesty

Bundy a vesty z kolekcie 2018 ponúkajú špičkovú funkčnosť a jazdca na cestách pod oblekom netlačia. Poskytujú maximum výhod a vyzerajú skvele pri akejkoľvek vonkajšej aktivite. Vetrovka Ride je so svojimi kompaktnými rozmermi nutnou výbavou každého jazdca, flísová bunda Ride je doslova neprekonateľná z hľadiska praktickosti a bunda PCM Ride je odevom BMW Motorrad vyrobeným z technologicky vyspelých materiálov: v mikrokapsulách uzavretý materiál Phase Change Material (PCM) sa trvale prispôsobuje aktuálnej teplote . Akonáhle navlhne, vesta Cool Down vytvorí permanentné chladiaci efekt pomocou odparovania.

Rukavice a topánky BMW

Rukavice a topánky sú samozrejme absolútne nevyhnutnou súčasťou výbavy každého jazdca. Pre jazdcov preferujúcich cesty ponúka BMW Motorrad nepremokavé rukavice Allround, zatiaľ čo každý, kto hľadá vynikajúce grip v teréne, určite zvolí rukavice Rallye. Rukavice GS DRY sú vďaka technológii GORE-TEX X-Trafit úplne unikátne: sú nepremokavé a zároveň priedušné. Kým kožené topánky VentureGrip kombinujú vynikajúce vlastnosti pre všetky formy jazdy na motocykli, od jazdy po spevnených komunikáciách až po enduro, tenisky Ride sú ideálne pre jazdu v meste. Sú to pohodlné topánky pre voľný čas, plné geniálnych bezpečnostných prvkov.

Dostupnosť

Kolekcia Style 2018 ponúka všetko, čo fanúšikovia značky BMW Motorrad milujú. Od luxusných odevov pre voľný čas a módnych doplnkov až po ultra štýlové kožené bundy. Kolekcia obsahuje nenápadné logo BMW Motorrad a je ponúkaná v dvoch sadách, ktoré budú k dispozícii od januára do júna 2018 a od júla do decembra 2018. Kožené veci sú k dispozícii po celý rok.

Výbava pre motorkárov BMW Motorrad 2018 – Galéria

čižmy bunda klúčenka tenisky topany topánky peňaženka oblek rukavice tenisky topánky

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.