Kawasaki H2 2019 update. Keď výkon nestačí

Komu sa zdalo, že je nezmysel, aby nová Kawasaki Ninja ZX10R mala rovnaký výkon ako prepĺňaná Ninja H2 sa môže upokojiť. Prišla silnejšia H2 model 2019.Prepĺňaný 4-valcový motor s kompresorom mal doteraz výkon 197,3 koní. Po úprave vzduchového filtra, sacej komory, zapalovacích sviečok a ECU jednotky vyvinutej podľa H2 SX narástol výkon na nových 227,8 koní. H2 a H2R nedostali však vyváženú turbínu kompresora, ktorá je stavaná na nižšie až stredné otáčky ako je tomu u H2 SX.

Všetky tri modely dostali nový TFT displej, už predtým ukázaný na H2 SX s rôznymi možnosťami zobrazovania a nastavenia displeja (dokonca aj čierny, alebo biely podklad). H2 a H2 Carbon dostali aj možnosť pripojenia si mobilného telefónu, kedy sa na displeji H2 zobrazia prichádzajúce hovory, správy, pričom spojenie motocykla s mobilom zase zasiela informácie do mobilu a to od meradla prejdených kilometrov, až po GPS sledovanie.

Cez mobil sa dá nastaviť aj režim motora motorky (klasická zmena máp), ale aj nastavenie odozvy radiacej páčky. Stačí si tieto nastavenia zmeniť pri vypnutej a nepripojenej motorke a po naštartovaní motora a spárovaní sa s mobilným telefónom sa elektronika motorky automaticky zmení.

Došlo aj k zmenám na lakovaní, aby ste už viac nepoškriabali lak motorky bežcami zipsov na bunde a pribudli nové farebné prevedenia.

Ceny budú zverejnené neskôr.

   

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.