Kawasaki odhaľuje Ninja 125 a Z125

Na predstavenie dvoch významých 125-tiek pre A1-tkových jazdcov si Kawasaki vybrali jednu z najdôležitejších motocyklových udalostí v Európe – Intermot v Kolíne nad Rýnom.

Rozsiahly výskum, ktorý vykonalo oddelenie výskumu a vývoja spoločnosti Kawasaki v celej Európe ukázal, že dizajn a styling boli najvyššou prioritou potenciálnych majiteľov (mužov aj mužov) sledujúc dôsledne obraz a spoľahlivosť značky. Nové 125-tkové stroje dosahujú vysoké skóre v týchto parametroch, pretože sú inšpirované ikonickými modelmi Kawasaki.

Vybavený jednovalcovým, vodou chladeným motorom, ktorý má zdravý vrchol 11 kW a ponúka maximálne 11,7 Nm krútiaceho momentu, ako Z125, tak aj Ninja 125 poskytujú najviac výkonu v silných a stredných otáčkach. Obidva stroje majú elegantné rúrková rámy, ktoré umožňujú dosiahnuť kompaktný vzhľad a ľahkú ovládateľnosť.

Z125 má jedinečný štýl triedy Z a s plnou veľkosťou, nízkou výškou sedadla a hmotnosťou 146 kg predstavuje perfektný vstupný bod do segmentu naháčov.

Ninja štýl je jasne odlíšiteľný v novej Ninji 125 so siluetou a grafickým spracovaním, ktoré odkazuje na dedičstvo KRT teamu. Nízko položené sedlo, rovnaký rám ako pri Z125 a hmotnosť 148kg zabezpečia, že s malou Ninjou môžete vyraziť rovno za športovým dobrodružstvom.

Zostáva už len jediná otázka. Ktorý z nich si budú vyberať jazdci?

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.