Ford vypustí Vandemonium. Už na SEMA šou v Las Vegas

Nasledujúci mesiac predstaví Ford svojich 57 upravených áut na výstave SEMA v Las Vegas, medzi ktorými budú aj Fiesta, Focus, Fusion, Mustang, F-150 a mnoho iných.

Ku strojárskemu a konkrétne automobilovému priemyslu určite patria vyzdobené a upravené autá. Neviem od kedy sa niečo také ako tuning traduje, ale je to už asi veľmi dlho a predstavujem si, že vznikol pri vození betónu vo fúriku, kedy “vodičovi” nevyhovoval disk kolieska a použil elektrón. Neviem, to už nezistím.

Upravené fúriky ale časom museli spraviť priestor upraveným autám, nakoľko boli väčšie a asi aj príjemnejšie na pohľad. Mnoho úprav sa rieši od oka, alebo niekto povie na mieru, pre to dané auto. Potom sú zase rôzne balíčky, ktoré zvýraznia auto (napr. spojlery, krídla, svetlá, atď.).
SEMA je americký salón, kde sa predstavujú aj nové, aj upravené autá. Samozrejme je už všetko na úrovni a niektoré kúsky sú dotiahnuté až do dokonalosti.
Ford bude na tomto salóne predstavovať  upravené autá, medzi ktoré patrí  Fiesta, Focus, Fusion, Mustang, F-150, Super Duty, ale aj Transit Connect Wagon. 5. až 8. november bude teda v LV (Las Vegas, nie Levice)  hostiť mnoho výrobcov. Ford túto akciu označil krycím názvom Vandemonium.

Teraz ale pár obrázkov toho čo je možné vzhliadnuť v LV. Mnohé obrázky sú iba vytvorené na počítačoch. Je to aj preto, že ešte sa na autách pracuje v dielňach, alebo len jednoducho nechcú ukázať všetko naraz.

Fiesta-3dCarbon FiestaST-BojixDesign FiestaST-COBB FiestaST-IceNine FiestaST-MRT Focus-DRAGG Focus-GreenFilter Focus ST by PM Lifestyle Focus-UTI Ford_Focus_ST-H01 Ford_Focus_ST-H04 Ford_Focus_ST-H09Mustang-Hollywood Mustang-Nitto Mustang-Vortech

Pozn.: Všetky obrázky sú oficiálne od Ford USA. Naša redakcia nemá potrebu zavádzať svojich čiatateľov falošnými obrázkami.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.