Porsche Cayenne Platinum edícia 2014

Porsche vynovilo 6-valcový Cayenne do Platinovej edície. Ponúkne tak platinovo sivú metalízu, dvojfarebný interiér, limitované elektróny.

Porsche ako skúsený výrobca SUV vie, že z času na čas treba prísť s niečím novým, s niečím navyše vo svojich modeloch Cayenne a Cayenne Diesel. Preto, ako každoročne, vytvorili aj edíciu s výbavou Platinum. V tejto výbave budú Cayenne využívať osem stupňovú automatickú prevodovku Tiptronic S, Bi-Xenóny, zlapšené riadenie, parkovacieho asistenta.
Celý Cayenne bude vykúpaný v platinovo sivej metalíze. Bočné a hlavný prívod vzduchu na prednej maske, ako aj zadný spojler a rámy okien budú mať trblietavý povrch. Obutý bude v 19´´  elektrónoch so zdvojenými lúčmi, ktorých počet je obmedzený.
Čierno-béžový interiér je špecifický iba pre Platinum edíciu. Kožené prvky sú z viacerých kusov, za príplatok sa však do auta posnažia dať kožu z celej kravy a to bez prerušenia. Kvalitné koberčeky, špeciálne gravírované prahy a rôzne prepracované displeje sú samozrejmosťou.

Suma takýchto 4×4 skvostov je pre benzín 66.379€ a naftový Cayenne Platinum máte od 67.212€ . Na trh prídu v januári 2014.

Autor: Vladislav Baniari; Zdroj+foto: Porsche

Cayenne Platinum Edition Cayenne Platinum Edition Cayenne Platinum Edition Cayenne Platinum Edition

About V

One thought on “Porsche Cayenne Platinum edícia 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.