MINI strieľa a dáva gól: MINI Paceman GoalCooper

Na svoju premiéru sa chystá striktne limitovaná edícia MINI, ktorá ohlasuje tohtoročný veľký letný futbalový sviatok. Jej špecialitami sú viacfarebný exteriér Danielson, koberčeky z umelého trávnika Astro Turf, miniatúrny stolný futbal na MINI centrálnej koľajnici a bránková sieť v batožinovom priestore. Nová hviezda MINI tímu sa oficiálne predstavuje 1. apríla 2014.

Mníchov. Odpočítavanie pred Brazíliou sa začalo a fanúšikovia futbalu sa chystajú na najvýznamnejšiu športovú udalosť celého roka. Tričká a vlajky sú už teraz horúcim artiklom, zostáva tu však otázka: aké auto si zvolia nadšení fanúšikovia od polovice júna? MINI má pripravenú typicky nekonvenčnú odpoveď, ktorá je zároveň poctou tomuto nádhernému kolektívnemu športu: MINI Paceman GoalCooper. (GoalCooper je slovná hračka z anglického „goal keper“, čo znamená brankár).

Tento nový hráč svetového formátu má svoje korene v MINI John Cooper Works Paceman a je vybavený všetkým, čo potrebuje, aby sa zo skupinovej fázy prebojoval až do finále. MINI Design Team a jeho kapitán Oliviero Weilinho skombinovali zelenú, modrú, žltú a výsledok – exkluzívny viacfarebný dizajn Danielson – už teraz zabezpečil pre MINI vedenie 1:0.
P90145520_highRes

Ani interiér rozhodne nie je v ofsajde: koberčeky z umelého trávnika Astro Turf vo farbe Brasileiro Green a „reflektory“ vo forme interiérového MINI LED osvetlenia vytvárajú pocit ako na štadióne. S takouto výbavou na palube zodvihne MINI Paceman GoalCooper mexické vlny na všetkých štyroch sedadlách. Je okamžite pripravené na zápas, vrátane kontroverzných verdiktov rozhodcov a fantastických gólov cez živý web stream. Univerzálny držiak na smartfóny alebo zadný držiak na Apple iPad zabezpečia aj z tribún na zadných sedadlách dokonalý výhľad. Na uvoľnenie predzápasového napätia alebo na relax cez polčasovú prestávku má MINI Paceman GoalCooper pripravené na svojej interiérovej centrálnej koľajnici miniatúrny stolný futbal.
P90145527_highRes

MINI Paceman GoalCooper je dokonalo vybavené aj na tréningy medzi zápasmi. Zadné operadlá sa dajú sklopiť a spolu s batožinovým priestorom, celým pokrytým umelým trávnikom, sa premenia na futbalovú bránku. MINI Paceman má vo svojich službách prvotriedneho obrancu pred streľbou špičkových útočníkov. Len čo senzory systému Park Distance Control (PDC) v spolupráci s interiérovými monitorovacími snímačmi zaregistrujú vystrelenú loptu, elektricky ovládané veko kufra sa okamžite zatvorí, loptu odrazí a uchová čisté konto brankára.
P90145528_highRes

Ak hráč predsa uspeje a dostane loptu do „bránky“, môže sa o svoj úspech okamžite podeliť s ostatnými vodičmi MINI. Keď po 90 minútach zaznie záverečná píšťalka rozhodcu, skóre sa prenesie na Apple iPad v MINI pomocou špeciálnej MINI Connected aplikácie MINI Paceman GoalCooper. Vďaka inteligentnej konektivite sa výsledky kedykoľvek dajú online porovnať s ďalšími registrovanými používateľmi. Výsledková tabuľka sa aktualizuje každý deň a v závere turnaja zodvihne víťaz nad hlavu trofej majstra sveta MINI Community World Champion.

Nová hviezda MINI tímu sa oficiálne predstavuje 1. apríla 2014. Všetky podrobnosti ohľadom platby za prestup a dĺžky kontraktu do toho času ostávajú prísne dôverné.

Zdroj+foto: BMW

P90145518_highRes P90145519_highRes  P90145521_highRes P90145522_highRes P90145523_highRes P90145524_highRes P90145525_highRes P90145526_highRes   P90145529_highRes P90145531_highRes

 

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.