Tankovať na Shell a relaxovať na F1

Veľký odberatelia pohonných hmôt zo siete čerpacích staníc Shell dostali za ich vernosť odmenu v podobe výletu na F1, ktorá sa konala po 11 rokoch v Rakúsku na okruhu Red Bull Ring. Mixmotor mal takisto možnosť zistiť, aké to je zúčastniť sa prestížnej súťaže z pohľadu diváka.To ako formula dopadla ste mali možnosť zaregistrovať už v iných médiách, my len pre pripomenutie zopakujeme mená pilotov, ktorý sa postavili na stupne víťazov: 1. ROSBERG Nico (Mercedes) 2. HAMILTON Lewis (Mercedes); 3. BOTTAS Valtteri (Williams).

Okrem F1 sprevádzali podujatie aj Porsche Super Cup, GP2 a GP3, kde chlapci svoje stroje nešetrili a drali v zákrutách doslova svoje plechy o kapotáž protivníkov. Sprievodný program netvorili ale iba preteky áut a formúl, boli to aj ukážky leteckej techniky: bombardér, stíhačky, ale aj letecký kaskadér Kirby Chambliss sa predviedol a to doslova pred vyše 200.000 davom jasajúcich ľudí.

Ľudia ale stále iba jasali, to pravé burcovanie a nadšenie prišlo až s jazdou historických vozidiel F1, kde sa ukázal aj Niki Lauda a dav ho neuveriteľne povzbudzoval. Atmosféra sa dala krájať na kúsky a predávať v krabičkách.

Oplatí sa teda zmeniť vaše tankovacie miesta a možno sa aj vy dostanete práve na podujatie, ktoré vám vyrazí dych a na ktoré budete spomínať iba v superlatívoch.

GALÉRIA

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.