ROLLS-ROYCE PHANTOM PINNACLE TRAVEL COLLECTION

Rolls-Royce Motor Cars Singapur pozval do svojho showroomu vybrané publikum, aby mu predstavil vozidlo Phantom Pinnacle Travel Collection.

Nový vozidlom zo špeciálneho programu na mieru vyrábaných vozidiel Bespoke Collection je Phantom Pinnacle Travel Collection. Vzniklo so zámerom osláviť lásku k cestovaniu a zároveň aj úspech programu na mieru vyrábaných vozidiel. Vozidlo slúži ako výkladná skriňa predstavivosti a vysokého remeselného majstrovstva, dizajnu a výnimočnosti, ktoré pochádzajú z dizajnových štúdií Bespoke. Sídlia v domovine značky Rolls-Royce v anglickom meste Goodwood a zameriavajú sa na moderné luxusné cestovanie. Jedinečnosť vozidla podčiarkuje aj fakt, že vznikne iba v limitovanej 15-kusovej sérii.

P90157684_highRes

Phantom Pinnacle Travel Collection je odpoveďou na rastúci záujem o luxusné cestovanie. Ponúka širokú paletu farieb, honosné prepychové materiály a rozsiahle neopakovateľne nádherné ručne vyhotovené drevené intarzie, ktoré môžete vidieť iba v automobiloch značky Rolls-Royce a pripomínajú zážitok z cestovania v luxusných transkontinentálnych vlakoch.

P90157689_highRes

Oddelenie na mieru vyrábaných vozidiel automobilky Rolls-Royce Motor Cars si v roku 2013 vďaka širokej modelovej palete superluxusných vozidiel pripísalo najúspešnejší rok v histórii. Takmer 95 percent všetkých vozidiel značky Rolls-Royce predaných v minulom roku si ich majitelia nechali upraviť, aby tak posilnili povesť značky Rolls-Royce ako výrobcu superluxusných automobilov pre znalcov, ktorí v oblasti individualizácie vyžadujú to najlepšie.

Phantom Pinnacle Travel Collection je naozajstnou výkladnou skriňou schopností tímu, ktorý má na starosti na mieru vyrábané vozidlá. Bohatosť dvojfarebného exteriéru farieb Smoky Quartz, ktorú na spodnej časti dopĺňa Cornish White, predznamenáva luxus, ktorý na cestovateľov čaká vnútri. Použitie farby Smoky Quartz s abstraktným motívom aerodynamických rýchlostných vlakov pozýva vstúpiť na palubu a užiť si cestu plnú objavov.

P90157690_highRes

Neobvyklá farebná kombinácia pokračuje aj v interiéri. Nachádza sa tam viacero aplikácií, ktoré kombinujú kožené čalúnenie červenej farby Morello Red s ustricovou Seashell na sedadlách, strope, stĺpikoch a výplni dverí. Posádku pri ich cestách hýčkajú aj koberčeky z ovčej vlny červenej farby Morello Red. Ďalším motívom je šedá farba Smoke Grey. Nachádza sa na prešívaní sedadiel a v tejto farbe sú vyhotovené aj samostatné vankúše, ktoré zvyšujú komfort oboch zadných pasažierov.

Medzi jedinečné detaily, ktoré môžete vidieť iba v automobiloch značky Rolls-Royce, patrí náročná a komplikovaná intarzná výzdoba. Využíva metódy, ktoré vychádzajú od nábytkárskych majstrov. V automobiloch značky Rolls-Royce sa dostávajú do dokonalosti vďaka procesu, ktorý spája špičkovú technológiu a tradičnú remeselnú zručnosť. Každý kúsok dreveného obloženia je pre maximálnu presnosť vyrezaný s pomocou laseru. Remeselníci trpezlivo skladajú jednotlivé časti, aby dosiahli dokonalú víziu dizajnového tímu oddelenia na mieru vyrábaných vozidiel. Najnáročnejší proces kontroly kvality preberá najpresnejšie meracie náradie na svete – ľudské oko.

P90157688_highRes

Vo vozidle Phantom Pinnacle Travel Collection sa nachádza dovedna 230 samostatných dielcov. Vytvárajú neuveriteľne pozoruhodný motív transkontinentálnych vlakov, ktoré uháňajú krajinou a zanechávajú za sebou iba zvírený dym. Tento motív plynie z prednej časti od skrinky pred spolujazdcom, cez výklopné stolíky až po zadné dvere. Ten istý motív sa objavuje aj na čalúnení dverí, kde je 24 633 stehov dôkazom svedomitej remeselnej práce odvedenej pri spájaní dvoch detailov do neopakovateľného celku.

Zdroj+foto: BMW Group

P90157685_highRes P90157686_highRes P90157687_highRes    P90157691_highRes

 

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.