KTM FESTIVAL 2015. Motofestival pre celú rodinu!

Motofestival od KTM pro celou rodinu! Už 23.-24.5.2015, Motorland, Bělá pod Bezdězem

Po roční přestávce se KTM Festival letos již po páté opět vrací do Motorlandu u Bělé pod Bezdězem! Víkend plný testování novinek od KTM, jízdy na vlastních motocyklech jakékoliv značky, motoškola s hvězdným obsazením a dalšího doprovodného programu, ve kterém myslíme i na ty nejmenší – to vše je KTM Festival.

Testování

Výrobce KTM letos podpoří KTM Festival zapůjčením 32 kusů testovacích motocyklů!
Ze streetové řady nebudou chybět jak zástupci královské třídy v podání 1290 Superduke či 1290 Super Adventure, tak i novinky typu 125 a 390 RC. Testovací jízdy budou probíhat formou
vedených jízd, ve dvou skupinách, rozdělených dle kubatur motocyklů.
Offroad bude letos celý ve jménu Freeride! Jelikož se pro tuto novou kategorie v posledních letech nadchlo mnoho jezdců, nebude na KTM Festivalu chybět ani novinka s elektrickým pohonem!
Testovat se budou v podmínkách pro které byly stvořeny a to konkrétně na dvou na míru ušitých okruzích přímo v areálu.

Na testovací jízdy je třeba se registrovat u prodejce KTM do 15.5.2014. Seznam testovacích motocyklů a kontakty na prodejce, vč. podmínek testování, naleznete na ktmfestival.cz

Jízda na vlastních motocyklech

Přijedete-li na vlastním motocyklu, užijete si jízdu na okruzích, které jen tak jinde nenajdete. Po celý víkend jsou všechny okruhy otevřené pro volné jízdy na motocyklech a čtyřkolkách všech
značek!
Vyznavači silničních motocyklů budou moci okusit uzavřený silniční okruh, na který jindy mají přístup spíše jen závodníci s automobily. Pro motorkáře je tedy KTM Festival jedinečnou
příležitostí, jak si zde pořádně zajezdit. Okruh pro vás samozřejmě pořádně vymeteme!
Po roční přestávce se dočkají konečně i offroaďáci. Ti mohou tradičně až do úplného vyčerpání trénovat v členitém terénu endurového okruhu a vyzkoušet si též i trialové pasáže Freeridové tratě. Okruhy připravujeme opět ve dvou obtížnostních úrovních, aby si zajezdil opravdu každý – jak vyznavači hard endura, tak i začátečníci cestovatelé, či čtyřkolkáři, co to mají rádi trochu ostřejší.
K radosti motokrosařů letos slavnostně opět otevíráme motokrosovou trať, která se po nedávném uzavření přesunula o trochu dále, kde snad již nikomu dlouhou dobu vadit nebude.

Motoškola s hvězdným obsazením

Chybět nebude ani offroadová motoškola pod taktovkou Jiřího Heiníka, ve které mu letos bude namísto Štefana Svitka asistovat Ivan Jakeš a Petr Bartoš. Zaměřením se sice přesuneme směrem k Freeridu, ale publikum oslovujeme stále stejné. Dalo by se říci, že se vracíme “zpět ke kořenům”, kde by měl každý motorkář nejen začínat, ale též dlouhodobě pracovat s rovnováhou. Je myšlena pro všechny motorkáře cestovatele a hobby enduristy, kteří se chtějí dlouhodobě zdokonalovat v jízdě v terénu.
Podmínkou je přijet na vlastním offroadovém motocyklu a registrovat se na místě na info stánku.
Výživnou teorii necháme samozřejmě nasávat i přihlížející.

KTM leták

Doprovodný program i pro ty nejmenší

Aby si víkend užila celá rodina, mohou se Vaši děti zdarma svézt na dětských čtyřkolkách, zaskákat si na skákacím hradu nebo si zajezdit na odrážedlech po dětském okruhu. Pro zklidnění a trochu výtvarné výchovy se i letos postarají Sweet Dots se svým workshopem, ve kterém s dětmi budou zdobit sušenky ve tvaru motocyklů a na závěr získají i sladkou odměnu. Vše pro děti samozřejmě zdarma.
Během celého víkendu budeme rozdávat hodnotné ceny od našich partnerů a tak si u nás budete moci i trochu zasoutěžit. Co přesně připravujeme? To už se budete muset nechat překvapit.

Vstupné

• Divák s možností testování na oba dny – 150,-Kč (děti do 120cm zdarma)
• Účastník s vlastním motocyklem (jízda na všech tratích), s možností testování
• 1 den – 450,-Kč
• 2 dny – 600,-Kč
• Motoškola zdarma
• Parkování a kempování od pátku zdarma
• Možnosti ubytování v okolí najdete na ktmfestival.cz

Časový harmonogram

• Volné jízdy na vlastních motocyklech po oba dny 9.00 – 16.00
• Testování motocyklů
• sobota – 9.30 – 16.00
• neděle – 9.30 – 15.00
• Občerstvení zajištěno během celého víkendu
• Možnost příjezdu od pátečního odpoledne

Budeme rádi za vaší účast ať máte jakoukoliv značku motocyklu. Více informací o KTM Festivalu a podmínkách registrace na testovací jízdy najdete na www.ktmfestival.cz, na www.facebook.com/ktmfestival nebo u svého prodejce KTM.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.