BMW megalomanský plagát

146 metrov dlhý a 206 metrov široký. BMW predstavilo pri príležitosti začatia kampane nového BMW radu 7 najväčší megaposter na svete. Umiestnený je na letisku vo Frankfurte, v bezprostrednej priamej viditeľnej blízkosti pristávacej dráhy. Od 14. do 27. septembra 2015 môžu cestujúci vidieť už z lietadla upútavku na IAA a na jeden z magnetov automobilovej výstavy – nové BMW radu 7.

Poster s viac ako 30 000 m2 je aktuálne nielen najväčším posterom na svete, ale tiež stanovuje nové štandardy pre out-of-home kampane. V úzkej spolupráci s radom regionálnych a národných úradov sa po prvýkrát použila nová technológia a montáž, ktorá udrží poster aj pri silnom vetre bez zaťaženia a poškodenia flóry a fauny. Poster tvorí celkom 100 individuálnych výtlačkov, ktoré boli spojené dohromady priamo na mieste, na trávniku vedľa letiskovej plochy vo Frankfurte. Nové BMW radu 7 je najinovatívnejší sedan v triede luxusných vozidiel. Jeho význam pre značku BMW zdôraznilo aj toto veľké a inovatívne reklamné médium.

Grafika posteru zobrazuje charakteristické bavorácke dvojité obličky na novom BMW radu 7. Tie sú vybavené aktívnym riadením vzduchových klapiek, ktoré sa na obličkách automaticky otvoria alebo zatvoria v závislosti na potrebe chladenie motora.

P90197214

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.