Príslušenstvo BMW: Dokonalé riešenia pre prepravu a pohodlie celej rodiny

Prázdniny sú pre mnoho ľudí najlepším obdobím v roku. Avšak vyraziť s rodinou na dovolenku, to prináša aj určité výzvy. S originálnym BMW príslušenstvom, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre cestovanie, voľný čas a prepravu, možno tieto výzvy jednoducho a pohodlne zvládať.

Tak napríklad vďaka originálnym detským sedačkám BMW, ktoré sa o deti počas prázdninových ciest dobre postarajú. Cestovné tašky vyvinuté v BMW, ako je napríklad taška Fond, zaručujú, že prázdninová výbava zostane nedotknutá a usporiadaná. Nielen, že ďalšiu batožinu možno bezpečne uložiť do strešných boxov BMW, ale aj bicykle možno ukotviť do strešných držiakov BMW, alebo do držiaka bicyklov na ťažné zariadenie. K pohodlnému cestovaniu napomáhajú aj chladiaca taška BMW a slnečné clony BMW na bočné okná. Okrem toho majú deti na prázdninách skvelú príležitosť zdatne a predovšetkým hravo sa naučiť jazdiť na bicykli pomocou odrážadla/ šliapacieho bicykla BMW Kids Bike a súčasne uspokojiť svoje nutkanie voľne sa pohybovať po okolí. Samozrejme, že reflexná vesta pre každého z cestujúcich je nutnosť, pretože zvyšuje bezpečnosť posádky v prípade technickej poruchy a predchádza udeľovaniu pokút v krajinách, kde sú tieto reflexné vesty povinné. „Šrámy”, ktoré automobil môže utŕžiť počas dovolenky ako zvonku, tak vnútri, sa dajú jednoducho a natrvalo odstrániť pomocou špeciálne vyvinutých originálnych výrobkov BMW Car Care. Patrí medzi ne napríklad odmasťovač, tvrdý vosk s nanotechnológiou alebo pena na čistenie koženého čalúnenia.

Optimálna ochrana a maximálny cestovný komfort pre deti

Originálne BMW detské sedačky ideálne zaručia, že deti budú cestovať v bezpečí a pohodlí. Tri rôzne typy sedačiek ponúkajú optimálne podmienky pre cestovanie s dojčatami, malými deťmi a s mládežou do veku približne 12 rokov. Detské sedačky BMW spĺňajú európsku normu ECE R44-04 pre detské zádržné systémy a sú ďalej testované v súlade s bezpečnostnými požiadavkami inštitútu EuroNCAP. V tomto procese testovania sa vykonávajú ďalšie testy v reálnych podmienkach vo forme čelných a bočných nárazov. Všetky detské sedačky BMW sú vybavené patentovanou technológiou Airpad. Integrované vzduchové vankúše zabraňujú pohybu hlavy v prípade bočného nárazu. Detské sedačky zaručujú pohodlné sedenie a umožňujú voľnosť pohybu. Detské sedačky sú k dispozícii v klasickej farebnej kombinácii čierna/antracitová alebo športová čierna/modrá. Všetky textílie použité pri výrobe detských sedačiek spĺňajú záťažové normy platné pre použitie v automobilovom priemysle a umožňujú výmenu tepla – sú dostatočne savé a vzdušné.

BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 07

Tri typy sedačiek pre rôzne vekové skupiny

Detská sedačka BMW BABY SEAT GROUP 0+ je vhodná pre deti do veku približne 15 mesiacov. Sedačku možno jednoducho pripevniť chrbtom k smeru jazdy pomocou základne ISOFIX. Vyššiu úroveň bezpečnosti ponúka samostatne dostupná základňa ISOFIX, ktorá je uchytená ku kotviacim bodom ISOFIX a vďaka opornej konzole ponúka ešte väčšiu stabilitu.

BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 10

BMW JUNIOR SEAT GROUP 1 je ideálnym riešením pre deti vo veku od približne 12 mesiacov po štyri roky. Sedačka je k vozidlu bezpečne pripevnená pomocou základne ISOFIX a možno ju používať v smere alebo proti smeru jazdy.BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 08

Pre deti od 3 do 12 rokov odporúčame sedačku BMW JUNIOR GROUP 2/3, ktorá sa do vozidla jednoducho inštaluje pomocou integrovaných kotviacich bodov ISOFIX na zadných sedadlách. Dovoľuje nastavenie výšky a šírky iba jednou rukou, čo sedačke umožňuje “rásť” s dieťaťom. Okrem toho možno sedačku jednoducho zložiť a tiež ju pohodlne prepravovať mimo vozidla v batohu, ktorý sa dodáva spoločne so sedačkou.

Bez ohľadu na to, čo potrebujete mať so sebou – všetko je bezpečne a úhľadne uložené

Mnohostranné úložné priestory vo vnútri vozidla využívajú exkluzívne cestovné tašky BMW, ktoré vynikajú jednoduchým a bezpečným upevnením, kvalitným spracovaním a maximálnou funkčnosťou. Tak napríklad batoh BMW, ktorý možno za hlavové opierky pripevniť k operadlám predných sedadiel, ponúka veľké množstvo uzamykateľných úložných priestorov a ďalších možností, ako prepravovať veci ako napríklad fľaše, ktoré možno pohodlne umiestniť do integrovaného držiaku. Tento vysoko kvalitný batoh je možné zložiť do praktického kufríkového puzdra pre použitie mimo vozidlo. Taška BMW Fond je vyrobená z kombinácie rôznych materiálov a pravej kože. Tašku je možné bezpečne pripevniť k zadnému sedadlu pomocou bezpečnostného pásu zadného prostredného sedadla a okrem dostatku priestoru pre drobné predmety, ako sú detské hračky, je vybavená odnímateľným toaletným kufríkom a dvoma integrovanými držiakmi nápojov. Vďaka dvom držadlám a zabudovanému pásu cez rameno je možné tašku BMW Fond pohodlne prenášať tiež mimo vozidla.

HyperFocal: 0

K dovolenke s deťmi bez stresov prispieva aj krásne navrhnutá chladiaca taška BMW v čiernej/antracitovej farbe. Taška, ktorú možno pripojiť do 12 voltovej zásuvky vo vozidle, ponúka 14-litrovú kapacitu pre chladené potraviny a nápoje, čím zaručuje dostatočnú zásobu potravín na dlhé cesty.

BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 03

Súprava obsahujúca ochranný kryt operadla sedadla BMW vpredu a ochrannú podložku pod detskú sedačku ponúka dve výhody naraz. Napríklad, ak je kryt prichytený k zadnej strane operadla sedadiel vpredu, chráni pred ich znečistením od topánok detí sediacich vzadu. Okrem toho je tento kryt vybavený dvoma vreckami na bezpečné uloženie knižiek alebo hračiek, ktoré si dieťa berie so sebou na cestu. Ochranná podložka pod detskú sedačku je prichytená za opierky zadných sedadiel a vďaka svojim penovým vypchávkam zabraňuje otlakom, ktoré za normálnych okolností vznikajú z používania detských sedačiek. Okrem toho účinne zabraňuje znečisteniu predných častí sedákov zadných sedadiel od detských topánok.

HyperFocal: 0

Systém Comfort & Travel – jeden nosník, mnoho využití

Modulárny systém BMW Travel & Comfort zvyšuje potešenie z cestovania a pohodlie vo vnútri vozidla. Tento systém vďaka zásuvnému konektoru umožňuje jednoduché a bezpečné upevnenie rôznych systémových komponentov k jednoduchému držiaku, ktorý je pripevnený medzi držiakmi opierky hlavy. Funguje napríklad ako držiak pre rôzne tablety Apple iPad či Samsung Galaxy. Držiak možno rôzne natáčať a otáčať o 360 stupňov – čo sa hodí na sledovanie filmov alebo na kancelárske činnosti. K držiaku je možné v prípade potreby pripevniť sklopný stolík, ktorý má nastaviteľnú výšku aj sklon a je vybavený integrovaným držiakom na nápoje. Na držiak možno tiež upevniť ramienko na kabát alebo univerzálny háčik.

BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 05

Ochrana pred priamym slnečným svetlom

Vnútorná klíma výrazne ovplyvňuje pohodu na palube vozidla. Preto ako dokonalý doplnok ku klimatizačnému systému odporúčame slnečnú clonu BMW. Slnečná clona BMW je ponúkaná pre zadné a zadné bočné okná veľkého množstva vozidiel BMW. Clonu možno použiť aj v prípade, že sú okná otvorené. Vďaka svojmu presnému tvaru ponúkajú clony BMW dokonalú ochranu cestujúcich, a najmä detí, na zadných sedadlách pred priamym slnečným žiarením a zároveň znižujú teplotu vo vnútri vozidla. Navyše sa zlepšuje čitateľnosť displejov multimediálnych zariadení, ako sú tablety.

BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 09

Naučte deti jazdiť na bicykli s BMW Kids Bike

Po dlhej ceste do cieľovej destinácie môžu deti konečne dať voľnosť svojej prirodzenej potrebe a túžbe po pohybových aktivitách. Na tento účel najlepšie poslúži bicykel BMW Kids Bike, ktorý je kombináciou odrážadla a šliapacieho bicykla a ideálne sa hodí pre deti od dvoch a pol roka do šiestich rokov. Zatiaľ čo tí najmenší môžu trénovať rovnováhu, cit pre rýchlosť a používanie prednej brzdy, ktorá je namontovaná na odrážadle, staršie deti sa môžu po jednoduchom namontovaní hnacej reťaze, pedálov a zadnej brzdy učiť jazde na klasickom bicykli. Bicykel Kids Bike je vybavený 14-palcovými pneumatikami, rovnako ako sieťkou na riadidlách a taškou na drobnosti na ráme. Medzi bezpečnostné prvky patria odrazky a tiež cyklistická prilba, rovnako s odrazkami.

BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 12BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 11BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 13

Tie správne čistiace prostriedky

Každá cesta zanechá stopy ako zvonku, tak vnútri vozidla. Tie možno jednoducho a natrvalo odstrániť pomocou originálnych prostriedkov BMW Car Care. Napríklad BMW odmasťovač úplne odstráni dokonca aj silné znečistenie, ako sú naftové usadeniny, mastnota, vosk, zaschnutý hmyz či mastné škvrny z okien a svetlometov. Tvrdý vosk s nanotechnológiou ponúka maximálnu ochranu proti živiciam padajúcim zo stromov, rozmrazovacej soli a ďalším vplyvom životného prostredia. Okrem toho možno čerstvé znečistenia po aplikácii prostriedkov ďaleko jednoduchšie odstrániť. Penový čistiaci prostriedok na kožu zaručuje dôkladné a šetrné vyčistenie všetkých druhov kožených čalúnení, ktoré sa objavujú vo vozidlách BMW. Čistiace prostriedky z kolekcie „PureCare inspired by BMW i” sú obzvlášť jemné a majú dlhú trvanlivosť. Vďaka prírodným zložkám sú odbúrateľné, a teda šetrné k životnému prostrediu.

 BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 25 BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 01 BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 02 BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 24 BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 04  BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 06        BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 14

BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 16

HyperFocal: 0

BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 20 BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 21 BMW doplnky sedačka seat autosedačka detská bicykel bike deti dieťa nosič 22

ProEXR File Description =Attributes= cameraAperture (float): 42.647915 cameraFNumber (float): 8.000000 cameraFarClip (float): 1000000015047466200000000000000.000000 cameraFarRange (float): 999999984306749440.000000 cameraFocalLength (float): 80.000000 cameraFov (float): 29.850349 cameraNearClip (float): 0.000000 cameraNearRange (float): 0.000000 cameraProjection (int): 0 cameraTargetDistance (float): 200.000000 cameraTransform (m44f): [{0.650652, 0.759294, 0.0111813, 770.637}, {0.759272, -0.650736, 0.00696297, -496.905}, {0.012563, 0.00395921, -0.999913, -32.59}, {0, 0, 0, 1}] channels (chlist) compression (compression): Zip dataWindow (box2i): [0, 0, 3507, 1973] displayWindow (box2i): [0, 0, 3507, 1973] lineOrder (lineOrder): Increasing Y name (string):

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.