Audi Q2 Edícia #1. Športový výnimočný model

Zaradenie nového kompaktného SUV  do svojho portfólia začala Audi skutočne vkusne. Pripravila šprotový model Q2 Edition #1.

Audi Q2 Edition #1 je nastriekané Quantum-sivým lakom a rôzne exteriérové doplnky sú v čiernej a manhattan-sivej farbe. Pritom má auto vzhľad S Line balíčka so športovými nárazníkmi, prieduchmi a difúzorom. Podbehy auta v manhattan-sivej zvýrazňujú vyšší podvozok, zadný C stĺpik v čiernej farbe má nastriekané 4 biele kruhy a spätné zrkadlá sú odeté v čiernom obale. Audi nešetrila na detailoch a nový lak Quantum-sivá podľa svetla pôsobí homogénne, alebo môže vytvárať odrazy a tiene zároveň.

Audi Q2 Edition #1

Elektróny sú na tak kompaktné auto dosť veľké, až 19 palcové a sú ladené do čiernej antracitovej. Vzhľad týchto päťlúčových kolies je z dielne Audi Sport. V štandardnej výbave LED-svetlomety a zadné svetlá s dynamickými smerovkami dodávajú Audi jej typický vzhľad, ktorý menšiemu Q2 Edition #1 náramne sekne.

Audi Q2 Edition #1

Interiér špeciálnej edície ohúri vybavením. Športové sedačky s nastaviteľnou výškou sedenia, multifunkčný športový volant, mnoho prvkov je obalených v koži, prahové lišty z hliníkovej zliatiny majú osvetlené logo S.

V štandardnej výbave je aj ambientné osvetlenie, ktoré tvorí kontrast tmavo ladenému interiéru. Vnútorné LED osvetlenie si môže vodič nastaviť v 10 odtieňoch.

Audi Q2 Edition #1 ponúka všetky motorizácie a predpredaj sa začína už v septembri. Na predajniach nájdete špeciálny model koncom jesenného obdobia.

Audi Q2 Edition #1 Audi Q2 Edition #1

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.