AMA Motocross 11 Budds Creek 2016

Lucas Oil Pro Motocross odštartoval sezónu a zatiaľ čo svetové MXGP neudelilo práva vysielať súťaže nikomu okrem usporiadateľa, tak americký národný pohár máme plne k dispozícii.



Šampiónom triedy 450 je Ken Roczen

Po roku 2015 v ktorom sa Kenovi nedarilo tak, ako by sám chcel sa do sezóny 2016 vrátil v ešte väčšej sile, akú mal v roku 2014, keď sa stal šampiónom motocrossu na vtedajšej KTM. Cesta k úspechu nebola v konečnom dôsledku taká dlhá, no určite bola náročná a svoj titul si zaslúžil právom.

Šampiónom triedy 250 je Cooper Webb

Nie každým milovaný, agresívny a tak trochu drzý Cooper je napriek niekoľkým negatívnym vlastnostiam jednotka triedy 250 aj v motocrosse. Spôsob akým dokázal v tomto roku získať svoje víťazstvá v supercrosse aj motocrosse sa nedal prehliadnuť a bral divákom dych. Pre rok 2017 prestupuje do kráľovskej triedy 450 a uvidí sa, ako sa v nej osvedčí. Šampiónov triedy 250 bolo mnoho, ale iba niektorí to dotiahli aj na vrchol triedy 450. Možno mu prestup pridá na skromnosti a možno sa stane opak a svojím neuveriteľným jazdeckým výkonom bude mať dôvod byť ešte o kúsok arogantnejší.

Výsledky – trieda 450 v tomto kole

http://www.promotocross.com/mx/event-results/

Výsledky – trieda 250 v tomto kole

http://www.promotocross.com/mx/event-results/

Celkové umiestnenie jazdcov – trieda 450

http://americanmotocrossresults.com/

Celkové umiestnenie jazdcov – trieda 250

http://americanmotocrossresults.com/

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.