MAN TGX PerformanceLine Slovensko kamión ťahač truck 2017 modrý blue výbava mixmotor motormix

MAN TGX PerformanceLine na Slovensku

V polovici mája flotilu predvádzacích vozidiel spoločnosti MAN Truck & Bus Slovakia obohatil luxusný MAN PerformanceLine. Ide o exkluzívnu verziu modelu TGX D38, z ktorej bude vyrobená iba limitovaná 100-kusová séria.

MAN TGX PerformanceLine

Edícia MAN PerformanceLine sa vyznačuje špeciálnymi prvkami vonkajšieho i vnútorného dizajnu: spodok karosérie lemujú lišty z leštenej nerezovej ocele s integrovanými obrysovými LED svetlami, hore dominuje strešná rampa so štyrmi halogénovými diaľkovými reflektormi a slnečná clona, nechýbajú fanfáry, kryty vonkajších zrkadiel sú v antracitovej farbe. Pozornosť vzbudzujú aj kolesá ALCOA Dura Bright EVO z ľahkých zliatin s lešteným povrchom.

Pre najnovšiu limitovanú sériu vybrali štylisti efektnú oceľovomodrú metalízu. Kožený multifunkčný volant a sedadlá najvyššej triedy s čalúnením koža/alcantara s modrým prešívaním, modré záclonky i bezpečnostné pásy, reliéf leva na opierkach hlavy, špičkový audio systém s navigáciou MAN Media Truck Advanced a množstvom funkcií – to všetko spolu s ďalšími nadštandardnými prvkami zvýrazňuje luxusnú kvalitu interiéru.

Prémiový MAN TGX PerformanceLine 18.640 4X2 LLS s kabínou XXL vybavenou aeropaketom poháňa 471-kilowattový motor (640 k), teda najvýkonnejšia pohonná jednotka z produkcie MAN s úctyhodným krútiacim momentom 3000 Nm v širokom rozsahu otáčok už od 930 až po 1350 min-1. V kombinácii s automatizovanou 12-stupňovou prevodovkou TipMatic PROFI a intardérom ZF ponúka skvelý potenciál pre ťažkú dopravu aj na najnáročnejších trasách.

Pochopiteľne, v takomto špičkovom ťahači sú k dispozícii všetky najmodernejšie prvky aktívnej bezpečnosti a sofistikované asistenčné systémy vrátane GPS tempomatu EfficientCruise 2 s funkciou EfficientRoll.

Exkluzívny MAN TGX PerformanceLine je vystavený v bratislavskom MAN Truck & Bus Centre.

MAN TGX PerformanceLine Slovensko kamión ťahač truck 2017 modrý blue výbava mixmotor motormix

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.