MAN TGE ako konferenčné vozidlo

Divízia predaja spoločnosti MAN vždy dokázala vytvoriť a dodať nadstavby či vybavenie interiéru optimálne zladené s požiadavkami zákazníkov a potrebami ich podnikania. Najnovším príkladom je konferenčný van TGE – exkluzívna mobilná kancelária, ktorú zrealizovali experti z Modifikačného centra autobusov (BMC) vo východonemeckom Plauene.

MAN TGE ako prvý Office TGE

Uprostred interiéru presklenej verzie vanu MAN TGE s tónovanými oknami sú štyri otočné kreslá Pullman s integrovanými bezpečnostnými pásmi umiestnené oproti sebe pri dvoch skladacích stoloch, pričom takúto konfiguráciu možno ponechať aj počas jazdy. Konferenčný priestor vpredu dopĺňa malý bar s chladničkou, resp. kuchynským kútikom hneď za kabínou vodiča a na opačnom konci skriňa využívajúca celú vnútornú výšku zadnej časti, kde možno uložiť batožiny a kabáty. Bočné panely vpravo a vľavo od sedadiel sú vybavené elektrickými zásuvkami s napätím 230 V, USB prípojkami a indukčnými kolískami na nabíjanie telefónov, sieťové pripojenie na cestách zabezpečuje palubný router. A aby to nebolo málo, v barovej skrinke je umiestnený aj monitor s uhlopriečkou 42 palcov, ktorý sa dá v prípade potreby vyklopiť jediným stlačením tlačidla. Prostredníctvom bezdrôtového HDMI pripojenia tak možno zobrazovať súbory uložené v notebookoch alebo vo videokamerách. K pohodliu prispievajú držiaky na nápoje a nepriame interiérové osvetlenie s bodovými LED s nastaviteľnou intenzitou umiestnené nad stolmi. Nastupovanie aj vystupovanie uľahčuje vysúvací schodík ovládaný elektricky.

MAN TGE Ofiice konferečné vozidlo dodávka van VW Crafter (2)

Prvý „Office TGE“ bude využívať na výstavné a predvádzacie účely obchodný región MAN v juhovýchodnom Nemecku. Wolfgang Aigner z Modifikačného centra MAN odovzdal vozidlo v mníchovskom zákazníckom centre Truck Forum regionálnemu obchodnému riaditeľovi Martinovi Zaindlovi, ktorý neskrýval radosť: „Náš TGE nadchne nielen špičkovými službami a všetkými asistenčnými systémami. Je tiež neskutočne všestranný – a to z pohľadu portfólia aj možností výbavy interiéru. Tento projekt to potvrdzuje: MAN TGE vybavený ako mobilná kancelária vám umožní pracovať flexibilne a bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Sme s ním takí spokojní, že hneď sme si objednali ďalšie dve vozidlá s rovnakou výbavou.“

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.