Volvo Trucks FH Girteka Logistic truck kamion tahac nakladne tit

Volvo Trucks a dohoda, ktorá prelomila viac ako 2 000 Volvo FH

Doposiaľ najväčšia objednávka gigantickej dopravnej spoločnosti pod názvom Girteka Logistics z Litvy presiahla 2 000 kusov nákladných vozidiel Volvo Trucks prevzatých počas roku 2017.
Dohoda umožňuje jednej z najväčších európskych dopravných spoločností rozrásť sa a obnoviť súčasný park 3 300 vozidiel. Roger Alm, prezident spoločnosti Volvo Trucks Europe a predseda Girteka Logistics Mindaugas Raila sa dňa 12.septembra 2017 stretli na slávnostnom odovzdaní v Göteborgu.

Girteka Logistic sa spolieha na Volvo Trucks

“Veľmi nás teší, že jeden z hlavných európskych hráčov si vybral nákladné vozidlá Volvo Trucks a pokračuje v spolupráci, ktorá trvá už desať rokov,” hovorí Roger Alm. “Spoločnosť Girteka Logistic neustále zlepšuje prevádzkovú efektivitu a služby smerom k svojim zákazníkom. Dohoda podčiarkuje ich dôveru v naše produkty a skvelý zákaznícky servis zahrnutý do partnerstva s firmou Volvo Trucks. ”

“Naše desaťročné vzťahy s firmou Volvo Trucks nám umožňujú prístup k dôležitým technológiám pre bezpečnosť, hospodárnosť a ekológiu,” dodáva Mindaugas Raila. “Spoločnosť Volvo nám tiež poskytuje veľkú prevádzkovú podporu a to je dôvod, prečo má vedúce vozidlo na trhu Volvo FH významné zastúpenie v našej flotile.”

2 000 nákladných vozidiel je vybavených motormi s výkonom v rozsahu 460 – 500 koní, kabínami Globetrotter, automatizovanými prevodovkami I-Shift s programom Fuel & Economy, systémom Výstraha vodiča a prediktívnym tempomatom I-See.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.