MAN Truck & Bus na výstave AGRITECHNICA 2017

V poľnohospodárstve rastie dopyt po rôznych typoch prepravy a zmluvných dopravcoch. A trucky vďaka veľkej celkovej hmotnosti jazdnej súpravy do 38 alebo 40 t, nízkej spotrebe paliva a typickej prepravnej rýchlosti 89 km/h hrajú v dopravnom reťazci medzi farmou, poľom a skladom čoraz významnejšiu úlohu.

AGRITECHNICA predstaví nový MAN TGS

Na tohtoročnom veľtrhu AGRITECHNICA, ktorý prebehne od 12. do 18. novembra v nemeckom Hannoveri, značka MAN na svojom stánku C45 v hale 16 predstaví špecifický truck pre poľnohospodárstvo odvodený z ťahača radu TGS, a tiež motory pre tento sektor z produkcie MAN Engines (divízia MAN Truck & Bus, ktorá vyvíja, vyrába a predáva dieselové i plynové motory pre rôzne sektory priemyslu). Ťahač s pohonom všetkých kolies a výkonom 500 k si potenciálnych zákazníkov určite získa svojou konfiguráciou šitou na mieru pre odvetvie: má homologizáciu ako ťažné vozidlo v poľnohospodárstve a lesníctve, pomocný pohon s hydraulickým systémom snímajúcim zaťaženie na strane zotrvačníka, rôzne spôsoby pripojenia prívesov a špeciálne široké pneumatiky pre prácu na poliach šetriace pôdu (445/65 R 22.5 vpredu a 600/50 R 22.5 vzadu).

Výhodou poľnohospodárskeho konceptu ťahača značky MAN je jeho variabilné použitie na poli i na cestách, ako aj fakt, že sa dá prevádzkovať celoročne. Po skončení poľnohospodárskych prác a zberu úrody stačí vymeniť náves a pneumatiky a vozidlo možno nasadiť na prepravu v stavebníctve alebo s radlicou pri zimnej údržbe vozoviek.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.