Volvo CE pevný dumper R45D R60D R70D R100E Terex Trucks TR construction equipment riggid hauler

Volvo CE uvádza svoju vlastnú radu pevných dumprov

Volvo CE je pripravené vstúpiť na trh s pevnými dumprami ako kompletným sortimentom značky Volvo. S využitím skúseností svojej fabriky Motherwell v Škótsku pripravili štyri stroje, počnúc 45-tonovým R45D a rozširujúcim sa až na 100-tonovú vlajkovú loď R100E.

Spoločnosť Volvo Construction Equipment (Volvo CE) oznámila, že v druhom štvrťroku roku 2018 vstúpi na trh pevných dumprov svojou vlastnou značkou Volvo pevných dumprov. Vývoj novej modelovej škály štyroch modelov sa opieral o dlhodobú skúsenosť s pevnými dumprami dcérskej spoločnosti Terex Trucks spoločnosti Volvo CE v kombinácii s technologickou silou skupiny Volvo. Rozsah, ktorý sa spočiatku začne na menej regulovaných trhoch, pozostáva z 45-ton R45D, 60-ton R60D, 72-ton R70D a vlajkovej lode 100 ton R100E.

Volvo CE pevný dumper Séria E

R100E je úplne nový pevný dumper Volvo CE 100 ton (95 ton), ktorý kombinuje bohaté znalosti trhu a zákazníkov s osvedčenými komponentmi, novými technológiami a pozoruhodným novým dizajnom – to všetko ponúka nákladovo efektívne a produktívne riešenie na uspokojenie potrieb dnešných zákazníkov ťažby a dobývania.

Podrobný inžiniersky pohľad

Na základe existujúcej a osvedčenej série Terex Trucks TR, vývoj pevných nákladných vozidiel Volvo R45D, R60D a R70D série D je podrobne sledovaný inžiniermi, ktorí zabezpečujú, že stroje spĺňajú štandardy očakávané od výrobkov Volvo v ich cieľových trhoch a segmentoch. Zlepšenia zahŕňajú väčšiu viditeľnosť a bezpečnostné systémy spolu s technickou podporou Volvo.

Volvo CE pevný dumper R45D R60D R70D R100E Terex Trucks TR construction equipment riggid hauler

V dôsledku spustenia pevných dumprov značky Volvo sa výroba pevných dumprov Terex Trucks postupne zastaví.

“Náš nákup vozidiel Terex Trucks v roku 2014 bol strategickým rozhodnutím, ktoré spoločnosti Volvo umožnilo ponúknuť zákazníkom možnosť pevných dumprov,” hovorí Thomas Bitter, senior viceprezident pre funkciu marketingového a produktového portfólia (MaPP) spoločnosti Volvo CE. “Odvtedy sme sa snažili navrhnúť úplne nový pevný dumper, ktorý stavia na 84-ročnom dedičstve Terex Trucks a súčasne zahŕňa špičkovú technológiu Volvo CE a základné hodnoty kvality, bezpečnosti a ochrany životného prostredia. Dnes prejdeme do ďalšej etapy a nové stroje Volvo, najmä E-Series R100E, sú výsledkom tejto práce. Sme presvedčení, že zapôsobia na zákazníkov, ktorí pracujú v segmentoch ťažby a dobývania. ”

Zaostrené na nové stroje

Celá nová vlajková loď R100E bola navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky zákazníkov na pevný dumper, ktorý prináša vysoký výkon a produktivitu, nízke celkové náklady na vlastníctvo, jednoduchú obsluhu a dobrý komfort obsluhy. Vďaka vysokej kapacite a rýchlosti prepravy, novému tvaru tela V, efektívnej hydraulike, inteligentným monitorovacím systémom a operátorskému prostrediu pomôže R100E zákazníkom presunúť viac materiálu za menej času.

“Tuhé nákladné vozidlá značky Terex Trucks sú známe pre dobré fungovanie v ťažkých podmienkach, pričom sa ľahko udržiavajú a poskytujú nízke náklady na vlastníctvo,” hovorí Paul Douglas, viceprezident spoločnosti Volvo CE pre pevné dumpre a Terex Trucks. “Náš osvedčený dizajn poskytol silnú DNA, na ktorej je možné pomôcť pri rozvíjaní inovatívneho vstupu spoločnosti Volvo CE do tejto produktovej rady. Nová rada E-Series R100E je úplne nový stroj, ktorý prináša stabilitu, dlhú životnosť, vysokú ziskovosť, trvanlivosť a komfort. A navyše má rýchle a jednoduché ovládanie a údržbu. ”

Jasná budúcnosť

Nové rigidné nákladné vozidlá značky Volvo sa budú vyrábať v rebrandovanej výrobnej prevádzke Volvo Motherwell v Škótsku a budú sa predávať výhradne prostredníctvom siete predajcov Volvo.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.