BRABUS tailor made. Smart na inej úrovni

Individualizácia je jedna z najsilnejších stránok značky smart. Zodpovedá tomu aj úspech programu smart BRABUS tailor made: program individuálnych prvkov spustený pred piatimi rokmi sa medzičasom etabloval v celej Európe, ako aj v USA a Číne.

Od roku 2015 je smart BRABUS tailor made dostupný aj pre novú generáciu smart. Náhľad na takmer nekonečné možnosti poskytujú dva zušľachtené modely smart fortwo a jeden smart forfour na ženevskom autosalóne. Okrem špeciálnych lakov „lizard green“, „spring break orange“ a „darknight blue“ je mimoriadne pozoruhodný aj športový dizajn exteriéru tailor made oboch vozidiel smart fortwo. Okrem toho je interiér zušľachtený individuálnym koženým poťahom sedadiel, prístrojovej dosky a venca volantu v koži napa.

Motto programu individuálnych prvkov smart BRABUS tailor made znie „Všetko je možné“. Vďaka lakom s množstvom rôznych odtieňov, koži v 30 základných farbách a balíku športových exteriérových doplnkov Style v programe tailor made si kreatívni zákazníci môžu nakonfigurovať smart úplne podľa svojich predstáv.

smart BRABUS tailor made 2015

Hľadanie mimoriadneho štýlu je ešte ľahšie vďaka radu atraktívnych balíkov tailor made. Výbava v koži napa v balíku kože tailor made, individuálne kožené poťahy sedadiel, prístrojová doska a stredová výplň dverí s individuálne voliteľným vzorom stehov sú v segmente malých vozidiel jedinečné. V interiéri sú zase individuálnou farbou lakované rámiky združeného prístroja, prídavného prístroja a rádia/navigačného systému, ako aj krúžky okolo ventilačných dýz a zvýrazňujúce ozdobné prvky v prístrojovej doske. Interiérový balík Style uzatvára exkluzívne usporiadanie interiéru rukoväťou radiacej páky BRABUS, pákou ručnej brzdy BRABUS a športovými vložkami v pedáloch BRABUS.

smart BRABUS tailor made 2015

Športovo individuálny zovňajšok dáva vozidlu smart fortwo exteriérový balík Style tailor made. Balík obsahuje okrem iného predný spojler BRABUS, bočné obloženie prahov, spojler strešnej hrany a zadný difúzor BRABUS pre športovú výfukovú sústavu BRABUS na želanie.

Exkluzívne disky z ľahkej zliatiny BRABUS Monoblock VIII s rozmermi 16“/16“ dotvárajú športový exteriér vozidiel.

Spoločnosť smart-BRABUS GmbH je joint venture podnik firiem smart a BRABUS a je synonymom najvyššej úrovne zušľachťovania automobilov. V uplynulých dvanástich rokoch sa pre produkty vyvinuté alebo vyrobené v spolupráci s konštruktérmi BRABUS rozhodlo viac ako 60 000 zákazníkov.

Modely smart BRABUS tailor made zodpovedajú výrazu „šité na mieru“ v pravom zmysle slova. Znamená to, že sú zušľachťované majstrovskou ručnou prácou s použitím kvalitných materiálov kontrolovaných výrobcom – s plnou zárukou výrobcu.

Zdroj+foto: DAIMLER A.G.

smart BRABUS tailor made 2015

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.