Eli Tomac opustil GEICO Honda! Vstupuje do iného tímu

Rôzne jazyky rozprávali o tom, že vynikajúci jazdec Eli Tomac prestúpi do iného tímu pre sezónu 2016, no mnohí boli v tomto skeptickí a nedokázali si predstaviť, že by opustil Hondu.

A predsa bol dnes (15.10.) ohlásený prestup Eliho na výstave AIMExpo Florida do tímu Monster Energy Kawasaki. Áno, čítate správne. Kawasaki po odstúpení Ryana Villopota hladala rôzne talenty. Skúsili to s Wilom Hahnom, ten sa však hneď na Anaheim1 dolámal, ale stále jazdí za Kawasaki. Skúsili to s Davi Milsapsom, no s ním z doteraz nevysvetlených príčin zrazu ukončili zmluvu. Nakoniec sa im podarilo nejakým zázrakom získať do svojho (inak veľmi) úspešného tímu práve Eliho.

Eli je momentálne na “PN” s dvojitým zranením ramena, ktoré obdržal v Thunder Valley National, keď doslova dominoval v outdoor-ovom motokrose. Počíta sa ale s tým, že v januári bude čakať naštartovaný aj so svojou (už) Kawasaki pred bránami Anaheim 1.

Držíme Elimu samozrejme palce a prajeme skoré uzdravenie. Inými slovami, chceme ho vidieť, ako bojuje o titul šampióna SX v sezóne 2016.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.