BMW Motorrad na výstave Motocykel v Inchebe

Výstava Motocykel predstaví množstvo slovenských výstavných premiér. BMW uvedie úplne nové modely BMW RnineT Urban G/S a BMW G 310 GS a ďalej BMW G 310 R, R 1200 GS Rally, S 1000 R, S 1000 RR, K 1600 GT, RnineT Racer. K tomu BMW F 800 GS, RnineT a RnineT Scrambler.

Atrakciou bude retro garáž, motocykel BMW R 1200 RT Authority v policajnej úprave alebo moto oblečenie s integrovaným airbagom. Jedná sa o plne autonómnu technológiu s  niekoľkými snímačmi, ktoré aktivujú vzduchový vankúš a ten sa v milisekunde nafúkne a ochráni pred nárazom najdôležitejšie časti tela motocyklistu – krk, hrudník a chrbticu.

BMW R nineT Urban G/S. Legendárna ikona

Vychutnajte si sebaistý pocit boxer motora vo vzpriamenej a uvoľnenej jazdeckej polohe spolu s najmodernejšími technológiami BMW. Vyberte si z množstva úprav, vďaka ktorým môžete realizovať svoje vlastné nápady.

Odkaz modelu R nineT Urban G/S je jednoznačný: vzdáva hold počiatočnému obdobiu úspešného G/S príbehu značky BMW Motorrad. Stačí jediný pohľad a hneď je jasné, že R nineT Urban G/S zachytáva off-road ducha tohto úžasného obdobia. Odráža spôsob života, keď ľudia vedeli, kam chcú ísť a presne vedeli, akým spôsobom sa tam dostať. V skratke: vaša individualita je rovnako neobmedzená ako vaša radosť z jazdy.

BMW G 310 GS. Vaše každodenné dobrodružstvo

Buďte spontánni, zahoďte rutinu, spravte si z každodenného života dokonalý zážitok. Každý deň na vás čaká dobrodružstvo priamo pred dverami. Spoľahlivo a bezstarostne vás prevezie mestskou džungľou alebo vás zoberie na lesné cesty a šotoliny. V uvoľnenej a mierne vyvýšenej jazdeckej polohe zvládnete každú výzvu. S modelom G 310 GS nemusia byť dobrodružstvá veľké, aby boli nezabudnuteľné. Dôležité je to, že ich zažívate každý deň.

Je to typické GS. Nezameniteľné. Robustné. Maximálne všestranné. Ľahké a sebaisté. Uvoľnená a bezstarostná jazda je typická pre všetky modely GS. Riadidlá, stupačky a ovládacie prvky sú umiestnené tak, aby boli ľahko dosiahnuteľné pre vysokých aj nízkych jazdcov. Vysoký 80 mm zdvih zadného kolesa a predná vidlica typu upside-down s 19 palcovým predným kolesom zabezpečujú skutočnú radosť z jazdy na každom povrchu.

Jednovalcový motor BMW s dozadu nakloneným valcom a hlavou valca otočenou o 180 stupňov posúva ťažisko motocykla nižšie a je výrazne koncentrované na predné koleso. Vďaka tomu G 310 GS ľahko a precízne zdoláva každú zákrutu. Moderný motor s objemom 313 cm3 zaručuje nízku spotrebu paliva, no perfektnú akceleráciu so silným výkonom 25 kW (34 k) pri 9.500 ot./min..

Viac o výstave:

Výstava

Výnimočnú prehliadku motocyklov a lodí a k tomu skvelý sprievodný program plný adrenalínu a zábavy do Bratislavy od 9. do 12. marca prinášajú obľúbené výstavy MOTOCYKEL a BOAT SHOW. Na ploche 19 000 m2 sa návštevníkom predstaví spolu 135 vystavovateľov z 9 krajín. Výstavu jednotlivých modelov motocyklov a lodí počas štyroch dní doplní Motozóna s rockovými koncertmi, súťažami a množstvom zábavy. Navyše, každá vstupenka je v hre o exkluzívne ceny.

Customs of Slovakia

V poradí siedmy ročník súťaže v stavbe a úprave motocyklov predstaví mimoriadne kúsky, ktoré pochádzajú predovšetkým od slovenských staviteľov. Okrem burácania motorov sa výstaviskom ponesie aj zvuk tetovacích strojčekov – novinkou tejto špeciálnej sekcie je totiž Slovenská národná tetovacia výstava . Počas štyroch dní sa návštevníkom predstaví 12 tatérov z celého Slovenska, ktorí zabojujú o prvenstvo.

Sprievodný program

O zábavu bude postarané v MOTOZÓNE, kde sú pre návštevníkov prichystané súťaže, vystúpenia rockových kapiel, burza použitých motodielov, výstava veteránov, body painting show či motokino. Program doplnia ukážky jázd popredných slovenských mototrialistov, zaujímavé besedy a motocyklové autogramiády. Lahôdkou tohtoročnej výstavy bude prehliadka historických motocyklov zo zbierok Vlastivedného múzea v Považskej Bystrici. Neodmysliteľnou súčasťou výstavy je slávnostné vyhlásenie výsledkov odbornej novinárskej ankety Motocykel roka , ktoré sa uskutoční vo štvrtok 9.marca 2017.

Program pre deti

Výstava nezabúda ani na deti, pre ktoré Junior moto akadémia prichystala jazdy na minibikeoch. Deti sa zabavia aj v detskom kútiku Motozóny, kde ich inštruktori naučia pravidlá cestnej premávky.

Incheba

Výstavy sú otvorené od 9. do 12. marca 2017; v prvý a posledný deň od 9:00 do 17:00, v piatok a v sobotu od 9:00 do 19:00. Parkovanie v areáli Incheby je pre motocykle počas celého trvania výstav zadarmo.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.