BMW radu 6 M Sport Limited Edition. Exkluzívny dynamický výkon

Limitovaná edícia M Sport Limited Edition pre modely BMW radu 6 dláždi cestu pre mimoriadne exkluzívnu formu dynamického výkonu, ktorý sa prejaví na vonkajšom vzhľade aj na vnútornom vyhotovení.

Nové prvky výbavy, ktoré sa dostanú do ponuky s balíkom M sport, sa dajú konfigurovať s každým modelom a prinášajú unikátnu skladbu možností a dizajnových riešení pre interiér aj exteriér. Limitovaná edícia M Sport Limited Edition je od apríla 2017 dostupná pre obmedzený počet vozidiel BMW radu 6 Coupé, BMW radu 6 Cabrio a BMW radu 6 Gran Coupé.

BMW radu 6 M Sport Limited Edition

Prvky limitovanej edície M Sport Limited Edition pre BMW radu 6 zahŕňajú modrý exteriérový metalický lak vo verzii Sonic Speed Blue, ktorý je po prvý raz dostupný od modelového roku 2017 ako aj 20-palcové kolesá M z ľahkých zliatin v novom dizajne v dvojfarebnom vyhotovení so špecifickými dvojitými špicmi M vrátane pneumatík s vlastnosťami pre núdzový dojazd. Výrazného športového ducha a exkluzívnu eleganciu limitovaných vozidiel umocňujú karbónové telesá vonkajších spätných zrkadiel.

Limitovaná edícia M Sport Limited Edition sa môže pochváliť aj upraveným dizajnom interiéru. Vodič a predný spolujazdec si užívajú charakteristickú radosť z jazdy v komfortných sedadlách BMW Individual čalúnených jemnou kožou Merino v čierno-modrej farebnej kombinácii Black/Fjord Blue. Tieto poťahy sú v ponuke iba pre modely z limitovanej edície a dopĺňajú ich koberce s kontrastným prešívaním v modrej farbe Fjord Blue. Fascinujúce prostredie dopĺňajú karbónové obklady, volič automatickej prevodovky s karbónovými aplikáciami a prahy dverí s modrým pásikom a s nápisom „M Sport Limited Edition”.

Limitovaná edícia M Sport Limited Edition je dostupná pre všetky karosárske verzie BMW radu 6 a zároveň aj pre všetky motorizácie. Pre všetky modely BMW radu 6 Coupé (kombinovaná spotreba: 9,3 – 5,4 l/100 km; kombinované emisie CO2: 217 – 143 g/km), BMW radu 6 Cabrio (kombinovaná spotreba: 9,5 – 5,6 l/100 km; kombinované emisie CO2: 221 – 149 g/km) a BMW radu 6 Gran Coupé (kombinovaná spotreba: 9,4 – 5,5 l/100 km; kombinované emisie CO2: 219 – 147 g/km) sú na výber radový 6-valcový benzínový motor s výkonom 235 kW (320 k), benzínový motor V8 s výkonom 330 kW (450 k) a radový 6-valcový naftový motor s výkonom 230 kW (313 k).

Všetky motory sa štandardne dodávajú s 8-stupňovou športovou prevodovkou Steptronic. Okrem typického prenosu výkonu na zadné kolesá sú za príplatok všetky verzie BMW radu 6 k dispozícii aj s inteligentným pohonom všetkých kolies BMW xDrive.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.