Renault Trucks vytvorí 273 nových pracovných miest

Renault Trucks, vďaka priaznivému obchodnému plánu, zamestná v priebehu tohto roka 273 nových operátorov vo svojich výrobných závodoch v Lyone, Bourg en Bresse, Limoges a Blainville sur Orne.

273 nových operátorov prijme Renault Trucks na dobu neurčitú do svojich výrobných závodov v Lyone (departement Rhône), Bourg en Bresse (departement Ain), Limoges (departement Haute-Vienne) a Blainville-sur-Orne (departement Calvados).

Renault Trucks rastie

„Začiatok roka 2017 bol pre Renault Trucks priaznivý a rovnako priaznivo sa javí aj výhľad tohtoročnej obchodnej bilancie,“ vysvetluje Bruno Blin, prezident Renault Trucks. „V roku 2016 vzrástol počet dodaných nových vozidiel Renault Trucks v Európe o 6 %. To nás priviedlo spoločne s aktuálnym vyťažením našich tovární a dôverou v ďalší rozvoj značky k vytvoreniu nových pracovných miest v našich závodoch.“

Výrobný závod v Blainville sur Orne, ktorý sa špecializuje na výrobu distribučných vozidiel a kabín, vytvorí 100 nových pracovných pozícií pre montážnu linku, lakovňu a logistiku. Výrobný závod v Bourg en Bresse, ktorý sa zaoberá montážou ťažkých nákladných vozidiel Renault Trucks zamestná 50 nových operátorov. Výrobný závod Limoges, ktorý sa zaoberá renováciou náhradných dielov a agregátov, prijme 6 zamestnancov. A napokon závod v Lyone vytvorí 117 nových miest v rámci svojich výrobných liniek pre montáž motorov a náprav a ďalej aj v lisovni a logistike.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.