Dobrodružstvo volá – Kawasaki Versys 1000 2019

Uznávaný cestovateľ Versys 1000 prichádza do roku 2019 s radikálnou modernizáciou.
Motor inovovaného stroja teraz využíva elektronické škrtiace ventily, ktoré umožňujú zabudovanie funkcie tempomatu a nové možnosti riadenie motora a podvozku.

Prakticky je ergonomický balík dobre premyslený a nastaviteľný, má dve možné výšky sedadiel vďaka voliteľnému Ergo-Fit.

KIBS, komfortné zavesenie, dvojité LED svetlá, Umiestnením komfortného zariadenia na zavesenie na dlhé jazdy do zastavenia, ABS, radiálne brzdiče, TFT display, elektronický podvozok, klzná spojka, quick shifter, to všetko definuje tento motocykel.
Vďaka Kawasaki Rideology App je možné prepojenie motocykla so smartfónom. Jazdec môže sledovať jazdné záznamy, servisné intervaly a mnoho ďalších položiek a funkcií(telefonáty, emaily) a tiež môže nastavovať niektoré funkcie motocykla.

Pri úrovniach vybavenia, ktoré sú podobné špičkovému luxusnému vozidlu, nebude žiadnym prekvapením, že verzia Versys 1000 SE je tiež vybavená novou veľmi odolnou farbou s polokvapalnými molekulami so schopnosťou obnovy.

Turistické zameranie verzie Versys 1000 SE je šikovne doplnené chytrými doplnkami, ako napríklad 40W zdroj energie pre napájanie nielen satelitných navigačných systémov, ale aj veľkého množstva iných zariadení. Okrem toho je v štandarde vybavenie ohrievačmi a chráničmi rúk a veľké čelné sklo na tomto modeli najvyššej rady (všetky dostupné ako príslušenstvo pre Versys 1000) zabezpečuje, že keď sa zhorší počasie, môže si jazdec Versys 1000 SE užiť pohodlie a bezpečnosť.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.