Hyper Touring – Ninja H2 SX SE +

S uvedeným zámerom “Supercharge your journey” bol tretí level úspešnej rodiny Ninja H2 SX nazvaný Ninja H2 SX SE +.
Doslova “tour de force”, Ninja H2 SX SE + je vybavená najpokročilejším radom pomôcok . Elektronický ovládací systém KECS ovládateľný z riadidiel či skupina funkcií, ktoré ponúka nová aplikácia Bluetooth Rider-to-Machine od spoločnosti Kawasaki.

Funkčnosť aplikácie sa rozširuje nad rámec nastavenia odpruženia a zahŕňa prevádzkové záznamy o jazde, pripomenutia servisných intervalov, denníky jazdy a dokonca aj poznámku o prijatých prichádzajúcich hovoroch a e-mailoch.

Pridaním funkcie spájania smartfónov a obrazoviek s informáciami zobrazuje farebný panel TFT merača merania tenzometra od spoločnosti Kawasaki rad funkcií, ako je náklon, indikátor zvyšovania výkonu kompresora, priemerná spotreba paliva a praktický úsporný indikátor jazdy.

Pre rok 2019 dostane stroj najnovší brzdový systém Brembo Stylema, ktorý sa vyznačuje nižšímii konzistentnejšími prevádzkovými teplotami a lepším pocitom na brzdovej páke.

Naviac, Ninja H2 SX SE + má karosériu ošetrenú novou vysoko odolnou farbou Kawasaki, ktorá umožňuje väčšiu odolnosť voči poškrabaniu vďaka vrstve farby, ktorá sa dokáže sama “obnovovať”.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.