Honda CR-V a malý nafťák 1,6 i-DTEC sa chce ukázať v reklame

Honda začala s novou reklamnou kampaňou v ktorej predstaví nový 1,6 litrový naftový motor v známej CR-V.

CR-V s krpcom 1,6 i-DTEC sa dá kúpiť iba v dvojkolkovej verzii  (predný náhon) s manuálnou prevodovkou. Povedzme si na rovinu, že ten krpatý obal (čo sa hrá na motor) by obe nápravy nepotiahol, ale za to by si potiahol pekne z nádrže. Ale má vraj nízke emisie, iba 119g/km (v laboratórnych podmienkach, ako inak).Honda_Launches_Small_Diesel_CR-V_with_New_Advertising_Campaign1

Reklama sa bude niesť v duchu “nemožné sa stáva možným” a budeme ju čoskoro vidieť na internete.
V Honde sú na seba hrdý, čo dokázali a snažia sa presadiť do verejnosti so spojením malého motora a veľkého auta. Ospevujú toto SUV, ale zabúdajú na základnú myšlienku skratky SUV: Športové Úžitkové Vozidlo. Úžitkové už dávno nie je tak, ako pred 5 rokmi a na športovosť môže zabudnúť s týmto mini-motorom.
Teraz to bude rozmaznané autíčko, ktoré nemôže do kaluže, lebo by sa zašpinilo a na diaľnicu tiež nebude môcť, pretože ak si do neho sadne 5 osôb a bude ešte ťahať vozík, tak asi nedosiahne ani 80km/h.

Verím však, že v dnešnej dobe, kedy sa znižujú emisie a aj spotreba a všeobecne jazdia max. 2 osoby v jednom aute sa dajú využiť aj takéto maloobjemové motory.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.