Pre skutočných fanúšikov futbalu: Nový špeciálny model Opel Astra Copacabana !

Nový Opel Astra Copacabana prináša brazílske slnko a temperament na európske cesty. Špeciálny model je nutnosťou pre každého pravého fanúšika futbalu – od Rotterdamu po Istanbul, od Liverpoolu po Dortmund. So športovou Astrou pokračuje Opel vo svojich aktivitách v medzinárodnom profesionálnom futbale. Astra Copacabana je taká očarujúca ako brazílsky loptový kúzelník a bude priťahovať pozornosť na každom verejnom prenose majstrovstiev sveta toto leto.

Brazílska vlajka na streche, palmy a roztancované línie na dverách – celý exteriér ukazuje rýdzi juhoamerický temperament. A aj pod kapotou nový benzínový motor 1.6 Turbo s výkonom 147 kW (200 k) iba čaká kedy bude vypustený z reťaze. Akcelerácia z nuly na 100 km/h za 7,9 sekundy zatlačí vodiča do sedadla čalúneného pravou trávou. To je skutočný majsterštuk remeselného vypracovania. Dizajnéri interiéru Opel úspešne aplikovali originálnu trávu zo slávneho štadióna Maracanã. Každé auto má certifikát, potvrdzujúci autentickosť posvätnej zelene. Rovnako autentické sú aj rohožky na podlahe naplnené najjemnejším pieskom z pláže Copacabana – čomu vďačí špeciálna Astra za svoje meno. A ku každému exempláru špeciálnej edície sa dodáva jeden pár plážových šľapiek.
Embargo-April-1-2014-Opel-Astra-290882

Húkačka vozidla vytvára nefalšovanú štadiónovú atmosféru tónmi samby alebo vuvuzely, rovnako ako automat na nápoje, ktorý mixuje ľadovo chladnú Caipirinhu počas jazdy – samozrejme nealkoholickú. Pretože Cachaça ide rovno do nádrže ako turbo koktejl. Astra Copacabana, ktorá je na výber ako brazílsky model „Pelé“ alebo nemecký „Jürgen Klopp“ – je nefalšovanou dávkou exotiky: Za presne 19 999 EUR iba 1. apríla u vášho predajcu Opel!

Zdroj: Opel

Embargo-April-1-2014-Opel-Astra-290879 Embargo-April-1-2014-Opel-Astra-290880 Embargo-April-1-2014-Opel-Astra-290881

 

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.