ROLLS-ROYCE MOTOR CARS OTVÁRA NOVÉ LETNÉ ŠTÚDIO V PORTO CERVO NA SARDÍNII

Pripojí sa k úspechu Rolls-Royce štúdia v Cannes v Cote d’Azur za minulý rok. Toto leto Rolls-Royce Motor Cars privíta hostí z Cannes a druhé „letné štúdio“ v enkláve Porto Cervo na Smaragdovom pobreží v talianskej Sardínii. Toto jedinečné centrum, kde možno získať skúsenosti so značkou, ponúkne hosťom Rolls Royce možnosť nahliadnuť do sveta kultovej značky v uvoľnenej atmosfére klubu tým najinovatívnejším a najmenej namáhavým spôsobom.

„Letné štúdio“ postavené na promenáde du Port v Porto Cervo prinesie dovolenkárom chuť domova Rolls-Royceu do exkluzívneho rekreačného strediska až do 30. septembra.

„Štúdio“ predstaví modely Wraith, Ghost, Phantom a kupé Phantom Drophead, ktoré umožnia hosťom dozvedieť sa viac o týchto vozidlách na statickej výstave v luxusnom prostredí, ktoré zaváňa festivalom rýchlosti Goodwood, alebo absolvovať testovaciu jazdu na cestách Smaragdového pobrežia. Návštevníci „štúdia“ budú mať aj jedinečnú možnosť vidieť kupé Phantom Drophead z kolekcie „Waterspeed“, ktorých je na svete len 35.P90155385-highRes

„Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars sa vždy zameriavala na potreby a záujmy svojich náročných klientov a preto pokladáme za vhodné predstaviť naše vozidlá a služby našim klientom na mieste, kde mnohí z nich trávia letnú dovolenku,“ uviedol  Isobel Dando, generálny riaditeľ rozvoja obchodu spoločnosti Rolls-Royce Motor Cars. „Naše skúsenosti ukázali, že inovačné činnosti na exkluzívnych miestach po celom svete nám umožnia stretnúť sa so záujemcami vo veľmi uvoľnenom a neformálnom prostredí.“

Sardínske letovisko Porto Cervo patrí medzi najexkluzívnejšie v Európe. V letných mesiacoch je táto destinácia obzvlášť obľúbená u bohatšej klientely z celého sveta, ktorá sa ubytuje v krásnych hoteloch pozdĺž Smaragdového pobrežia, zatiaľ čo ich jachty kotvia v očarujúcich prístavoch.

Zdroj+foto: BMW Group

P90155389-highRes P90155390-highRes P90155391-highRes P90155392-highRes P90155393-highRes

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.