Ford Mustang od GALPIN AUTO SPORTS

Presne 725 koní tohto 5-litrového V8 motora je pripravených predstaviť sa na Sema Show 2014. Sledujte ten výkon, je to viac ako má BMW M6, viacej ako má Mercedes SL63AMG a viacej ako, no proste je to bomba.

Ako ku tomu došlo? To máte tak, niekoho nebaví sa pozerať na znudený ksicht nového rozmaznaného Mustangu, ktorý je viacej Európsky, ako Americký. Galpin Auto Sports vyhodilo hneď odpredu ten neforemný spojler a vytvorilo Mustangu niečo, čo si Mustang zaslúži. Krásne svetlá s LED technológiou a nad motor krásny, nasratý kryt.
Pri tej nádhernej čiernej farbe auta si človek ani nevšimne, že predný spliter (rozdelovač vzduchu umiestnený pod krytom chladiča) je celý z karbónu. Prirodzene je z karbónu aj zadný difúzor.

Motor s piatimi litrami je jednoducho nová škola a to sa Amerike nepáči. Pre nich je všetko pod 6,4l iba vysávač. Našťastie majú záchranné balíčky pre takéto ojedinelé nízkoobjemové prípady. Na túto päťlitrovú V8smičku nahodili kompresor Whipple. Zvody s výfukmi od Magnaflow, na kapote motora integrované sklo, aby ste videli tú krásu, tú silu.

Mnoho dielov je popráškovaných špeciálnou farbou, aby vytvorila dojem pravého pozlátenia. Auto sedí na novom podvozku, tlmiče od Steeda, 20 palcové disky. Odvnútra bolo všetko chrómové stemnené do čiernej, alebo polnočnej farby. Sedačky Recaro už boli na objednávku vyrobené v čierno-zlatej kombinácii. Celý exteriér sa javí ako tmavočierny, no má v sebe zlaté bodky, čierna metalíza, alebo na mieste by bolo zlatolíza.

Zdroj+foto: Ford

2015 Galpin Auto Sports Mustang

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.