Inovatívna spolupráca medzi dvoma trendovými značkami – gorenje a MINI

Limitovaná edícia chladničiek s dizajnom inšpirovaným automobilom MINI vznikla pri príležitosti spolupráce dvoch moderných inovatívnych značiek.

Nezabudnuteľné skúšobné jazdy v novom modeli MINI John Cooper Works sa postupne uskutočnia v Českej republike, Rakúsku, Maďarsku a Poľsku. Jazdy pre pozvaných hostí bude sprevádzať kulinársky zážitok z umenia šéfkuchára Romana Paulusa. Ten svoje pokrmy pripravil v špeciálne navrhnutej MINI gorenje kuchyni.

Štýlová kuchyňa v MINI dizajne

Šéfkuchár Roman Paulus varí pomocou špičkových kuchynských spotrebičov značky gorenje v modernom dizajne a pestrom farebnom spektre. Indukčná varná doska a dve rúry z novej generácie varenia 2015 reprezentujú inteligentné technológie, užívateľsky jednoduché ovládanie a funkčný dizajn, ktorý umožňuje jednoduché, úsporné a automatické varenie. Gorenje Retro chladnička ponúka energetickú triedu A++ a poskytuje optimálnu mikroklímu pre predĺženie čerstvosti potravín.

P90178547_lowRes

Limitovaná edícia gorenje Retro chladničiek s MINI dizajnom je výsledkom symbolického spojenia značiek, pre ktoré je dizajn a výnimočný zážitok na prvom mieste. Vzhľad unikátneho spotrebiča je založený na dvoch farbách: červenej a čiernej a charakteristických rovnobežných čiarach. Základná farba chladničky aj automobilu je čierna, oba dizajnové kúsky sú okorenené vášnivou červenou. Vynikajú zaoblenými líniami a venujú mimoriadnu pozornosť detailom ako je napríklad logo či rukoväť.

Viac o gorenje nájdete na:

www.gorenje.sk

www.gorenje.sk/vyrobky/dizajnove-linie/gorenje-retro-collection

P90178567_lowRes

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.