Prvé AMG Driving Performance centrum na Slovensku

Prvé AMG Driving Performance centrum ako súčasť skupiny Motor-Car začalo pôsobiť v Bratislave – Lamači na Hodonínskej ulici číslo 7. Jediné centrum svojho druhu na Slovensku poskytuje na ploche 750 štvorcových metrov špecializované obchodno-servisné, poradenské a ďalšie služby pre vozidlá značky Mercedes-AMG. Otváracie hodiny pre klientov sú v pondelok až piatok, vždy od 7,30 do 18,00 h.

Zhruba päťdesiatčlenný tím AMG Driving Performance centra tvoria prevažne pracovníčky a pracovníci so skúsenosťami z desaťročného fungovania lamačského Motor-Car Bratislava.  Sú medzi nimi, koncernom Daimler osobitne vyškolení, experti a poradcovia pre osobné a úžitkové, nové a jazdené vozidlá Mercedes-AMG. Nechýba špecializovaný tím spôsobilý profesionálne vykonávať nielen ich servis ale aj úpravy a čiastočné prestavby.

„AMG Driving Performance centrum je odpoveďou na rastúci dopyt po modeloch Mercedes-AMG aj na Slovensku. Kým vlani sme ich dodali 120 za prvé štyri mesiace tohto roku už vyše päťdesiat.“ Vysvetľuje vedúci predaja osobných vozidiel Mercedes-Benz Slovakia Róbert Hatala a dodáva: „nové špecializované stredisko je pripravené na profesionálnej úrovni uspokojiť každého záujemcu o modely Mercedes-AMG, ktorých v ňom bude najviac sústredených tiež na predvádzanie.“

„Chceme poskytovať najmä individuálne, na mieru šité, podľa potrieb a záujmov našich zákazníkov orientované riešenia a pomáhať pri tom i ostatným obchodno-servisným strediskám na Slovensku, ktoré majú modely Mercedes-AMG naďalej v ponuke“, dopĺňa vedúci AMG Driving Performance centra Tomáš Hanúsek.

AMG Driving Performance centrum využíva najširšiu paletu predvádzacích a vystavených modelov. Uskutočňuje poradenstvo pri výbere z celého širokého sortimentu áut a to nielen pri nákupe ale aj pri správe a opätovnom zhodnotení vozidla v rámci odpredaja. Pre klientov zabezpečuje tiež individuálne poistné podmienky. Vykonáva alebo koordinuje prestavby so subdodávateľskými firmami. Poskytuje služby aj v rámci individuálnej servisnej starostlivosti o vozidlá. Dodáva náhradné vozidlá či koordinuje výmenu a uskladnenie pneumatík.

Mercedes-AMG so sídlom v nemeckom Affalterbachu je stopercentná dcérska spoločnosť koncernu Daimler, ktorá nezávisle vyrába, respektíve upravuje vozidlá s hviezdou v znaku. Pre modely Mercedes-AMG (v mnohom participujúce na pretekárskych špeciáloch) sa stal okrem iného typickým výrazne športový charakter a tomu zodpovedajúci agilný vzhľad, vysoké výkonové parametre, špičková ovládateľnosť a stabilita či rozsiahlejšie uplatnenie uhlíkových vlákien a ďalších výnimočných materiálov.

Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (2) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (3) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (4) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (5) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (6) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (7) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (8) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (9) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (10) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (11) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko (12) Motort-Car Mercedes AMG Driving Performance centrum Bratislava Slovensko

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.