Subaru_WRX_STI_Type_RA_NBR_Special tit

Subaru WRX STI Type RA NBR na Nürburgringu

Subaru sa ukázalo na okruhu Nordschleife Nürburgring s jediným cieľom: pokoriť čas a prekonať Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio s časom 7 min 32 s.

Subaru WRX STI Type RA NBR

Subaru WRX STI Type RA NBR je zatiaľ bližšie nepredstavený špeciálny model so základom v Subaru WRX STI 2018. Z dostupných informácií vieme, že bude mať prednú kapotu a zadné krídlo z uhlíkových vlákien. Zadné krídlo bude naklopiteľné počas jazdy, pružiny a tlmiče budú pretekárske, plne nastaviteľné, sedačky športové od značky Recaro, vyladený motor aj prevodovka. A čo by bolo Subaru STI bez zlatých kovaných 19-palcových diskov.

Subaru of America Releases New Video Showcasing the Subaru WRX STI Type RA NBR Special (PRNewsfoto/Subaru of America, Inc.)

Tento pripravovaný model sa chce porátať s najlepším časom ktorý urobil iný štvordverový sedan na Nürburgringu, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. V deň keď sa vybralo Subaru na túto trať, ktorá je už akýmsi etalónom športovosti športových áut, pršalo a strašne pršalo. Ich 25-ročný testovací jazdec Richie Stanaway sa snažil dokázať nemožné, ale, bolo to nemožné. Napriek tomu si Subaru WRX STI Type RA NBR po Nürburgringu zajazdil a video navnaďuje viac než dosť. Éra pravého Subaru  STI sa zjavne vracia. Zostaňte naladení pre ďalšie informácie.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.