MAN išiel s Bayernom Mníchov do Ázie

Spoločnosť MAN ako oficiálny autobusový partner sa momentálne prezentuje s futbalovým klubom Bayern Mníchov na turné Audi Summer Tour 2017 v Ázii. Mnohonásobný nemecký šampión sa od polovice júla do začiatku augusta zúčastňuje Medzinárodného pohára majstrov v Číne a Singapure – spolu s inými špičkovými klubmi, ako sú AC Miláno, Arsenal Londýn alebo Borussia Dortmund. A rovnako ako futbalisti aj mníchovský výrobca úžitkových vozidiel využíva obdobie pred jesennou sezónou na podporu svojej popularitu na Ďalekom východe.

MAN vie ako na reklamu

„Cesta s Bayernom Mníchov je pre nás úžasnou príležitosťou predviesť značku MAN v Ázii, najmä v Číne a zvýšiť povedomie o nej s využitím pozitívneho prepojenia so známym futbalovým klubom,“ hovorí Hartmut Sander, viceprezident firemnej komunikácie MAN Truck & Bus.

Okrem konvenčných reklamných prvkov (LED obrazovky, vyžívanie loga) sa MAN spolieha na prezentáciu špeciálnych truckov vystavených pri štadiónoch v Šanghaji a Šen-čene. Tam majú fanúšikovia príležitosť obdivovať dva trucky MAN TGX vo farbách Bayernu Mníchov a odfotiť sa s nimi.

Aj podľa Thila Haltera, riaditeľa spoločnosti MAN China, je podujatie výbornou marketingovou príležitosťou: „Budeme sa snažiť využiť stimul, ktorý turnaj prinesie, na zvýšenie predaja v Číne. Čínsky trh je pre MAN veľmi dôležitý a vidíme tu obrovský potenciál. Partnerstvo s FC Bayern Mníchov nám pomôže získať nové kontakty prostredníctvom emóciami nabitého futbalového diania, a tým zvýšiť popularitu značky MAN v Číne.“

Sponzorovanie športu spoločnosťou MAN

Vôľa podávať výkony, tímový duch a efektivita: MAN žije charakteristikami, ktoré sú typické pre špičkových športovcov. Preto už mnoho rokov podporuje šport a garantuje, že klubové autokary spĺňajú špeciálne požiadavky profesionálnych hráčov a ich sprievodného tímu.

MAN sponzoruje šesť klubov v nemeckej Bundeslige: FC Bayern Mníchov, Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach, Hamburg SV a FC Augsburg, ktoré využívajú svoje tímové autokary značky MAN. Okrem toho je MAN partnerom TSV 1860 Mníchov aj tradičného francúzskeho klubu Paríž Saint-Germain a tiež viacnásobného švajčiarskeho šampióna FC Bazilej 1893. Od roku 2011 spoločnosť MAN podporuje i basketbalový klub FC Bayern – tímový zájazdový autobus poskytuje dlháňom skutočne dostatok priestoru pre nohy.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.