Renault Trucks pre spoločnosť ATO TRANS

Renault Trucks odovzdalo v týchto dňoch ďaľších 30 nových vozidiel Renault T do rúk vodičov prepravnej spoločnosti ATO TRANS s.r.o z Nových Zámkov.

Renault Trucks a ATO TRANS, s.r.o.

Dopravná spoločnosť ATO TRANS, s.r.o. v súčasnosti disponuje flotilou 211 nákladných vozidiel, z čoho viac ako polovicu tvoria práve ťahače značky Renault. Aktuálna dodávka predstavuje 30 ks nových vozidiel Renault T 520 v konfigurácii HIGHCAB T4X2 X-LOW, ktoré ponúkajú tú najvyššiu produktivitu pre dopravnú spoločnosť a komfort pre vodiča.

Vozidlá sú vybavené motorom DTI 13 o výkone 520 k (382 kW) v kombinácii s prevodovkou Optidriver AT 2612 F a spomaľovacou brzdou Optibrake + s výkonom 382 kW.
Súčaťou výbavy sú všetky prvky prispievajúce k maximálne hospodárnej prevádzke spojené v balíku Fuel Eco: odpájateľný vzduchový kompresor, blokovaný režim Power, špeciálny softvér prevodovky, automatické vypnutie motora na voľnobehu po 5. min., Eco cruise control (Soft cruise + Optiroll), bočné deflektory a strešný spojler.
Nástrojom na vyhodnocovanie čo najhospodárnejšej jazdy sú inteligentné technológie spojené do Balíka Telematika: Optifleet Check, Map & Drive.
Súčasťou odovzdávania vozidiel bolo aj odborné zaškolenie všetkých vodičov.

Oficiálne odovzdanie vozidiel sa uskutočnilo v priestoroch Volvo Group Truck Center v Nových Zámkoch, predajnom a servisnom centre Renault Trucks, kde sa stretli zástupcovia oboch spoločností a symbolicky si potriasli rukou.

Na snímke z odovzdávania vozidiel sú (zľava): Ján Hátas, predajca vozidiel Renault Trucks, Leonard Toček, generálny riaditeľ Volvo Group Slovakia, s.r.o., Hamza Ali Koptur, konateľ spoločnosti ATO TRANS s.r.o. a Ladislav Lomnický, obchodný riaditeľ Renault Trucks.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.